Projektledare inom Telecom till WPS

Projektledare inom Telecom till WPS

Har du erfarenhet av Telecom och ett intresse av att utvecklas som projektledare? Nu finns möjligheten att vara med då WPS satsar på 5G!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos WPS.

Om företagetWPS bildades på våren 2014 med huvudkontor i Piteå och har sedan dess utvecklats till ett av de större oberoende servicebolagen för vindkraftstillverkare och operatörer i Sverige.

WPS Telecom monterar och installerar master och torn för telekommunikation, vindmätning, belysning och annat inom master och torn. Vår arbetsplats sträcker sig från Riksgränsen i norr till Smygehuk i söder. Inom hela Sverige och även Norge har vi medverkat i allt från montering och installation av kommunikationsnät till mindre och större byggentreprenader.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du det yttersta ansvaret för projekten inom området Telecom. Du planerar och strukturerar arbetet från start till mål, säkerställer att rätt personalresurser samt material finns på plats. Du arbetar mot uppsatt budget och ansvarar för att vara klar inom tidsplan. I slutfasen av varje projekt arbetar du med dokumentation för att färdigställa projektet.

Du ingår i ett team tillsammans med fem tekniker där du har ett nära samarbete med samtliga kollegor och kunder.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Två års arbetslivserfarenhet inom 3G, 4G och 5G
  • Du talar och skriver på svenska och engelska
  • B - körkort
I rollen som projektledare har du ett flexibelt arbetssätt och är bra på att planera, strukturera och driva ditt arbete framåt. Du arbetar självständigt för att nå uppsatta mål och tycker om att skapa resultat tillsammans med andra. Ditt arbete kräver noggrannhet och att leverera hög kvalitet inom utsatt tid, därför behöver du ha en god känsla för leverans ut till kund. Du är bra på att samarbeta och du har en god social förmåga som inger förtroende och motiveras av samt är duktig på att bygga långsiktiga relationer med kunderna.

Övrig information
Start: Augusti 2021
Plats: Piteå
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, Telecom, WPS, tekniker, Piteå, Luleå, 3G, 4G, 5G
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!