Redovisningskonsult till Aspia i Piteå

Redovisningskonsult till Aspia i Piteå

Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Nu söker vi en ny kollega till vårt kontor i Piteå.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult arbetar du på uppdrag av kund med redovisningstjänster och rådgivning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bokslutsarbete, årsredovisning, deklarationer och rådgivning. Du arbetar konsultativt och nära dina kunder och ansvarar för att tillsammans med kunden utveckla dennes affär och verksamhet. Arbetet gentemot kund sker i team och du har också tillgång till en rad specialistkompetenser hos dina kollegor på kontoret.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara lämplig för rollen bör du ha minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, från löpande bokföring och fram till att självständigt upprätta fullständigt bokslut. Tidigare erfarenhet av konsultativa roller är mycket meriterande, likaså specialistkompetenser inom exempelvis koncernredovisning, fastigheter, skatt, skog etc.

Då digitaliseringsprocesserna utvecklas snabbt i branschen ser vi gärna att du har systemintresse och förutsätter att du har praktisk erfarenhet av ekonomisystem samt arbete i Excel.

För att vara rätt person för rollen bör du trivas med att arbeta i olika miljöer och att samarbeta med andra. Du tycker om att ta dig an nya utmaningar och arbetar kvalitativt och med stor ansvarskänsla. Drivs du av att se och utveckla affärsmöjligheter kommer du att trivas i konsultrollen!

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Aspia med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 27/3. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 27 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett helt nytt bolag med 1450 anställda och 169 års erfarenhet av alla de tjänster du behöver för att lyckas med ditt företagande. Låter det konstigt? Låt oss ta det från början. Fram tills vi startade vår verksamhet var vi en del av PwC. Ett anrikt, globalt företag som tog sina första stapplande steg redan 1849. Men nu är vi Aspia. En partner till brädden fylld med kunskap och erfarenhet, men också en partner med en vilja att förändra och förbättra som du vanligen bara hittar hos färskingar.

Vad du än kan tänkas behöva hjälp med i ditt företagande, hittar du det troligtvis hos oss. Från redovisning och lönehantering till styrelsecoachning och skatterådgivning.