Rekrytering av arbetsledare inom anläggning till Arctic Infra

Rekrytering av arbetsledare inom anläggning till Arctic Infra

Tillsammans med Arctic Infra arbetar vi för ett starkare Norrland, nu söker vi dig som vill vara med på den resan! Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och älskar att bygga? Vill du dessutom arbeta på ett företag med korta beslutsvägar och en familjär stämning? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten tillsätts omgående!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Arctic Infras räkning en arbetsledare inom anläggning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Arctic Infra.

Arctic Infras vision är att växa rejält inom närmsta åren och de vill att du ska vara med på deras resa! Arbetsgruppen idag består av en blandad skara medarbetare, de med många års erfarenhet och nya hungriga talanger. Den gemensamma nämnaren är att alla älskar att bygga och tillsammans arbetar de för en starkare infrastruktur i Norr- och Västerbotten.

Som arbetsledare arbetar du mån-torsdag 40 h/vecka alternativt sjuskift. Arctic Infra har kontor i Luleå, Kiruna och Gällivare men som arbetsledare har du möjlighet att utgå från ditt hem om du bor nära någon av de aktuella projekten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Arctic Infras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sara.engstrom@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare är du den viktiga länken mellan medarbetare, entreprenörer och kunder. Du arbetar nära platschefen med ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete. Du ansvar för den dagliga driften i projektet och säkerställer arbetet enligt produktionsplan. Största delen av din arbetstid arbetar du i fält. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Arbetsberedning
  • Leda och fördela arbetet på projekten
  • Kundkontakt
Vi söker dig som

har tidigare erfarenhet av arbetsledning inom anläggning samt körkort B. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket då det krävs i kommunikation med medarbetare, kunder och entreprenörer. Har du relevant eftergymnasial utbildning ser vi det som meriterande. Kunskap inom dataprogrammen Power Project samt MAP ser vi som positivt men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Arctic Infra.
Som person har du en positiv inställning och kan motivera andra! Du är en problemlösare som tar egna initiativ. Vidare är det viktigt att du är arbetsam och prestigelös, du hugger i och hjälper till där det behövs. Självklart brinner även du för ett starkare Norrland!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå, Gällivare, Kiruna. Stationeringsort enligt ök.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"Arctic Infra är ett mark- och anläggningsföretag som håller till i Norr- och Västerbotten. Vi är en blandning av rutinerade anläggare och yngre förmågor som alla älskar att bygga. Det ska vara passionen till hantverket som kännetecknar oss."
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.