VVS-projekterare till OA VVS Projektering

VVS-projekterare till OA VVS Projektering

Om tjänsten
Som VVS-projektör kommer du att arbeta med dimensionering och CAD ritningar av rör- och ventilationsinstallationer inom bostäder, lokaler mm. Vårt uppdrag sträcker sig från tidiga skeden till leverans och uppföljning. Vi arbetar framförallt mot bostadsbyggare, men även mot entreprenörer inom rör och ventilation.

I din roll som VVS-projektör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Transmissionsberäkningar
  • Dimensionering av rör- och luftbehandlingssystem
  • CAD ritningar
Tjänsten som VVS-projektör är en fastanställning direkt hos kund med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi ser att du har avslutad gymnasieutbildning. Meriterande om du även har högskole/KY-utbildning med inriktning mot VVS-teknik, maskinteknik, konstruktion eller relevant yrkeserfarenhet. Intern utbildning är möjligt för rätt person. Har du dessutom ett antal års branschvana med erfarenhet att driva egna uppdrag inom VVS-konstruktion har du mycket god grund att stå på. Att du behärskar rit- och beräkningssystemen i MagiCAD, Autocad eller liknande ser vi som ett stort plus.

Vidare ser vi att du är ansvarstagande flexibel och anpassningsbar. Vi sätter kundnöjdheten först och har många återkommande kunder varför det är viktigt att du kan prioritera och anpassa nivå på projekteringen efter vad kunden vill ha. Stor del av arbetet sker självständigt men du samordnar en del av arbetet med övriga projekterare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Stresstålig
  • Strukturerad
  • Ritningsförståelse
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anna Roslin via 073 684 77 48
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.