Servicetekniker

Servicetekniker

Adecco i Piteå söker en Servicetekniker. Om du är händig, trivs med praktiska arbetsuppgifter och gillar att kombinera olika arbetsuppgifter i ett flöde, är du den vi söker.

Vi söker dig som vill göra jobbet lite bättre varje dag. Hos vår kund kommer du att vara en nyckelspelare som levererar god service.

Om tjänsten
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta mångsidigt med flertalet arbetsuppgifter, som exempelvis:
  • funktionskontroller av utrustning, vagnar och containers
  • Installation, montering
  • reparationer vid behov
  • skräddarsydda lösningar till kund
Vissa administrativa uppgifter ingår, som exempelvis statusändringar i affärssystem, registrering av service-order, inköp och beställning.

Arbetet går ut på att se till att företagets kunder i alla lägen får en bra dag på jobbet, med fungerande vagnar, bodar, inredning och god service.

I jobbet har du ett nära samarbete med gruppchefen och övriga medarbetare. Vi tror att du drivs av samarbete och vill bidra till en god teamkänsla och arbetsmiljö.

Din bakgrund:
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära dig sig nya saker. Du är positiv och praktiskt lagd, noggrann och har en hög servicekänsla. Du tycker om att ge det lilla extra även när tempot är högt. Som Servicetekniker är du en viktig länk i vår kunds vardag.

Utbildning:
Utbildningsmässigt har vi krav på fullgjord gymnasieutbildning, god datorvana och B-körkort.

Du har vana av industrijobb inom byggsektor eller montering och vet vad som krävs för att göra en kund nöjd. Truckkort, el-behörighet och erfarenhet av servicerelaterade arbete, är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Servicetekniker är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos vår kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Maria Johansson via maria.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, montering, montage, elektriker, bygg, byggnation, Adecco Piteå
Mer info
Kontaktperson Maria Johansson
Telefon 0703771630
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.