Servicetekniker Enercon

Servicetekniker Enercon

Servicetekniker, elinriktning till vindkraftsföretaget ENERCON i Piteå - Markbygden

Vill du arbeta med tekniskt underhåll och samtidigt tillhöra en framgångsrik och världsledande vindkraftsaktör inom energibranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig!

Vi söker servicetekniker med elinriktning, med placering i Piteå. Du ansluter till ett kompetent och trevligt team om 12 kollegor och kommer in i en väldigt spännande fas i bolaget där vi är mitt i en kraftig utbyggnad av vår vindkraftpark i Markbygden. Tjänsterna är tillsvidare med start den 25 augusti eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som servicetekniker på Enercon kommer du tillsammans med dina kollegor att utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll på Enercons vindkraftverk i Piteå (Markbygden) med omnejd. Arbetet sker ute i fält i varierande väderförhållanden och innefattar planerat underhåll och akut felavhjälpning på våra vindkraftverk. I tjänsten krävs även administrativt arbete i form av sökning i system och rapportering.

Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet av service- och underhållsarbete. Har du dessutom erfarenhet från industri och arbete med elektriskt/ mekaniskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska.
  • God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder. Mast- och stolpintyg krävs vilket innebär ett godkänt belastnings-EKG samt läkarundersökning.
  • Arbetstiden är 07.00-15.45 samt beredskap ca en gång per månad. Viss flexibilitet krävs kring arbetstider då en del dagar kan bli längre än planerat.
  • B- körkort.
Utbildning

Slutfört gymnasium är ett krav (Elprogrammet eller motsvarande för elektriker), gärna vidarestudier inom vindkraft. Du behärskar Office-paketet obehindrat, ytterligare IT-kompetenser i SAP och generellt goda datorkunskaper är meriterande.

Egenskaper

Hos oss på Enercon är det viktigt att du som person har en hög problemlösningsförmåga, servicekänsla samt flexibilitet. Du är självgående, har mycket god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och brinner för att arbeta med människor och teknik.

Ansökan

Enercon arbetar för ökad mångfald på sina arbetsplatser och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund än svensk. I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco Piteå. Välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Maria Wiklund på 070-297 50 79 om du har fågorom tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Välkommen till ett företag där du får möjlighet att styra ditt eget arbete, med trevliga kollegor och med skogen som arbetsfält. Vi ser fram emot din ansökan senast den 30 juni. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Maria Wiklund
Telefon 0702975079
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.