Receptionist - sommarvikarie

Receptionist - sommarvikarie

Är du social, ordningsam och gillar ett varierande arbete? Nu letar vi efter en sommarvikarie till en av våra kunder i Sikfors.

Om tjänsten
Som administrativ receptionist kommer du att ansvara över olika kontorssysslor. Tjänsten innebär att bemanna receptionen, svara och koppla vidare inkommande samtal , beställa förbrukningsmaterial och hålla ordning i allmänna utrymmen (ej städning). Enklare kassahantering och fakturering förekommer. Vidare kommer du att hantera beställning och förmedling av larmtaggar, telefoner och tillbehör till anställda. Det kan även vara aktuellt att du stöttar verksamheten med dokumenthantering, fakturering och registervård i deras affärssystem.

Som medarbetare får du upplärning och introduktion för att snabbt komma in i rollen.

Arbetstiden är 08:00-17:00 mån-fre och vikariatet är från 17 juni till 20 aug.

Egenskaper
Är du positiv, serviceinriktad och gillar ett varierande jobb är du den vi söker. Vidare ser vi att du är bra på att kommunicera, samarbeta och har social kompetens.

Körkort
Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofie Driberg, sofie.driberg@adecco.se mobilnr: 073-684 71 50
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.