Projektingenjör - Local Project Leader ENERCON

Projektingenjör - Local Project Leader ENERCON

Prioriterar du framtidens miljö och vinden som energi? Är du sugen på ett mångsidigt och utvecklande arbete direkt efter din högskoleutbildning? Då är du rätt person för jobbet.

Vi söker dig som har en bra överblick, gillar struktur och kan skapa ett bra flyt i ditt arbetsflöde. Som projektledare är du länken mellan Projektchef och Construction Manager som är platsansvarig och stöttar funktionerna i det dagliga arbetet.

Samarbete och teamwork är nödvändigt då arbetsuppgifter snabbt kan skifta fokus vid behov, men framför allt, oavsett vilken arbetsuppgift du har framför dig så behåller du struktur, ordning och dokumentation. Meriterande är kunskaper gällande arbetsmiljöarbete och arbetsrätt.

Du har ett öga för vad som behöver göras och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du kommer också att möta anställda på siten från flertalet länder där det engelska språket blir en gemensam nämnare. Körkort och bil är ett måste då du kommer att arbeta på site i Markbygden.

Arbetsuppgifter
Att ansvara för att projektdokumentation, planering och administration sköts korrekt, till exempel registrering och godkännande i relevanta databaser. Önskvärt är att du har intresse att utvecklas och med eget driv och ansvar driva egna projekt operativt efter ENERCONs modell - ett självgående team där alla tar ansvar inom sitt speciella område.
Under arbetets gång är en viktig del kommunikation med exempelvis lokala myndigheterna och lokala nätverk i olika frågeställningar. Allt handlar om att se människor och hantera det som uppstår och bistå ansvarig chef.

Kompetens
Utbildad civilingenjör eller projektingenjör. Nyexaminerad eller med några års erfarenhet från industrin som projektledare. Det är en fördel om du har arbetat i programmet MS Project.

Du är mycket duktig i hantering av Officeprogrammen, bland annat Excel. Då all dokumentation sker på engelska behöver du vara bekväm med att både läsa, skriva och prata engelska lätt och ledigt.

Egenskaper
Som person är du positiv och tar initiativ. Du gillar att ha en överblick och koll på detaljer. Vi förutsätter att du är social och har lätt att säga vad du tycker på möten, både i företaget och utanför kontoret. Det är viktigt att du trivs att arbeta både i team och självständigt.

Anställning
Tjänsten är en inhyrning inom ramen för projektet som startar våren 2020. För rätt person finns möjlighet till förlängning och utveckling inom företaget.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: ansvarig rekryterare: Maria Johansson 070 377 16 30.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektingenjör, projektledare, civilingenjör, vindkraft, Adecco, Adecco Piteå
Mer info
Kontaktperson Maria Johansson
Telefon 0703771630
Område Piteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.