Mekaniker/Servicetekniker till Sunpine

Mekaniker/Servicetekniker till Sunpine

Efterfrågan på bioprodukter ökar och SunPine bygger ut för ökad produktionskapacitet. Parallellt utökar vi bemanningen inom underhåll och kommer att rekrytera service och underhållspersonal med olika inriktningar under 2020. Vi söker nu ytterligare en mekaniker/servicetekniker till avsnitt roterande utrustning. Du kommer att ingå i avdelning underhållsteknik. Avdelningen arbetar även med underhållsutveckling, reservdelsförsörjning, förebyggande och avhjälpande åtgärder för att uppnå/bibehålla hög tillgänglighet och funktionssäkerhet.

Arbetsuppgifter
Ni kommer att vara två som arbetar med service och underhåll av roterande utrustning som innebär byte och renovering av pumpar, motorer, mekaniska tätningar omrörare, vattenburna kylsystem och kringutrustning. I arbetsuppgifterna ingår även fu-rondering med tillståndskontroll, smörjningskontroll, oljebyten och tidsbestämda byten. Renovering och kvalitetssäkring av produktionsutrustning utförs främst i serviceverkstad med renrum. Du rapporterar dagligen i underhållssystemet. Arbeten sker inom alla teknikområden över hela anläggningen men långsiktigt ska du bli en specialist inom roterande utrustning.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av service/renovering av finmekanisk utrustning från tex flyg, industri, fordon eller liknande bransch med relevant utbildning. Du kan läsa ritningar och har god förståelse av sprängskisser och monteringsanvisningar.

Då vi har höga krav på kvalitet är det en förutsättning att du är noggrann och arbetar med god ordning. Du har ett brinnande intresse för teknik och en innovativ förmåga att lösa uppkomna tekniska problem. Är du även en lagspelare med en positiv inställning kan du vara den vi söker.

Om Sunpine
SunPine är världsledande vad gäller framställning av andra generationens förnyelsebara drivmedel. Råvaran är en restprodukt från pappers- och massatillverkning. Råtalldiesel från SunPine blandas in i Preems produkt Evolution Diesel. SunPine tillverkar 110 miljoner liter talldiesel per år som reducerar 275 000 ton koldioxid, vilket motsvarar utsläppen från 175 000 dieselbilar. SunPine omsätter 1,5 miljarder SEK och ägs av Preem, Sveaskog, Södra och Lawter. För mer information, besök sunpine.se

Om anställningen
Hos SunPine får du kontinuerlig fortbildning inom våra system, utrustning och processer, samt stora möjligheter att påverka din egen utveckling och ditt arbete. Det här är en utvecklande tjänst där det finns drivna och kunniga medarbetare, där professionalism och arbetsglädje går hand i hand. Observera att du blir anställd av SunPine. Tjänsten är en tillsvidareanställning med dagtidsarbete.

Kontaktuppgifter
Välkommen med din ansökan senast den 25/2 via www.sunpine.se/karriar/.
Vid frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Roslin via 073 684 77 48. Rekryterande Chef Underhållsteknik Robert Wikman 0911-232809.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.