Mekaniker STS

Mekaniker STS

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service.

Vi söker nu en till två Mekaniker till vår anläggning i Luleå
Vi söker dig som gillar att skruva i fordon och har ett stort tekniskt intresse. Mycket meriterande om du har erfarenhet av felsökning, service och reparation av moderna lastbilar och som heller inte är främmande för reparation och service av andra olika typer av tunga fordon/efterfordon. Förutom att skruva i fordon kommer du att få gå fordonsspecifika utbildningar då vi vill ha mekaniker som kan leverera bra resultat. Vi ser gärna att du är självgående i ditt arbete och du bidrar med din person till att alla trivs på jobbet. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team.

STS Luleå är auktoriserad för lastbilsmärkena MAN och DAF och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden i Luleå är även ackrediterad för att släcka 2: or och kontrollera färdskrivare.
Har du körkortsbehörighet C och E är det meriterande men inget krav, däremot körkort B är krav. Vana av att jobba med dator och verkstadssystem är också ett stort plus.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet.

Hos oss på STS är ingen dag den andra lik. Här får du möjlighet att arbeta varierat tillsammans med duktiga kollegor.

Vi tillämpar provanställning 6 månader
Friskvårdsbidrag

Våra kärnvärderingar; kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.
Läs gärna mer på: http://www.ststrailerservice.se
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Sista ansökningsdag: 15 maj 2019.
Vid frågor om tjänsten, kontakta Tf. Verkstadschef Pär Lindström på tfn: 072-2404971.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare AnnaMaria Karlsson på Adecco på tfn: 073-684 71 99.

Om anställningen
STS har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

mekaniker, fordon, lastbil, STS, Luleå, Adecco
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.