MAG svetsare

MAG svetsare

På uppdrag av kund söker vi nu skickliga, licensierade MAG-svetsare som kan ritningsläsning och är bra på att samarbeta.

Om tjänsten
Som svetsare kommer du att jobba med tillverkande svets på en verkstad där du har möjlighet att utvecklas i en öppen och flexibel miljö. Arbetsuppgifterna innebär främst MAG-svetsning, ritningsläsning och montering.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid i minst 3 månader med möjlighet till förlängning. Tillsättning sker omgående så vänta inte med din ansökan.

Om dig
Vi söker dig som har svetslicens och några års erfarenhet av yrket. Eftersom ritningsläsning ingår i tjänsten behöver du kunna flytande svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och bra på att samarbeta.

Det är meriterande om du har körkort samt truck- och traversutbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag med start i höst. Uppdraget är på minst 3 månader med en tjänstgöringsgrad på 100%. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofie Driberg Adecco: sofie.driberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svetsare, Piteå, Adecco, konsultuppdrag, licensierad svetsare, MAG-svets
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.