Målare till Prefabmästarna

Målare till Prefabmästarna

Om tjänsten
Som målare kommer du främst att arbeta med spackling, slipning och målning. Tjänsten kan också innebära att du tidvis arbetar i produktion av betongelement.

Tjänsten som målare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet eller utbildning i målaryrket och som trivs i industrimiljön.

Som person är du ambitiös, noggrann och samarbetsvillig. Du är inte rädd att hugga i och att arbeta i ett högt tempo.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Prefabmästarna
Prefabmästarna är ett entreprenadföretag inom betongelementindustrin och har ett 100-tal verksamma vid produktionsenheten i Piteå. Med vårt breda produktsortiment och våra egna konstruktions- och marknadsavdelningar kan vi tillgodose de flesta av kundernas skiftande behov och skräddarsy de lösningar som önskas. Se gärna våra referensprojekt på prefabmastarna.se

Med en 100-årig tradition av betonggjutning levererar Prefabmästarna allt från enkla till komplexa konstruktionslösningar vid både mindre och större byggprojekt. Marknadsområdet sträcker sig från Kiruna till Stockholm med tonvikt på Norr- och Västerbotten. Våra kunder är oftast entreprenörer, men kan ibland också vara direkta beställare och fastighetsägare. Vi har en mycket god marknadssituation och orderstock och har därför nyligen byggt ut vår fabrik.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maria Johansson - 070 377 16 30

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Johansson
Telefon 0703771630
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.