El- och instrumenttekniker Sunpine

El- och instrumenttekniker Sunpine

Efterfrågan på bioprodukter ökar och SunPine bygger ut för ökad produktionskapacitet. Parallellt utökar vi bemanningen inom underhåll och kommer att rekrytera service och underhållspersonal med olika inriktningar under 2020. Vi söker nu ytterligare en el-och instrumenttekniker till vår el och automationsavdelning. Avdelningen arbetar även med underhållsutveckling, reservdelsförsörjning, förebyggande och avhjälpande åtgärder för att i slutändan uppnå/bibehålla hög tillgänglighet och funktionssäkerhet.

Om tjänsten
Rollen är direkt underställd el-och automationschef. Medarbetare på avdelningen har ett nära samarbete med mekaniskt underhåll, produktionsavdelningen samt övriga avdelningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt på SunPine med start omgående eller enligt överenskommelse.
Syftet med tjänsten är att säkerställa el- och instrumenttekniska förutsättningar för säker drift. Det innebär bland annat att du kommer att arbeta med förebyggande, såväl som avhjälpande underhåll. I rollen behöver du klara av att felsöka, riskbedöma och åtgärda problem med olika instrument, liksom att kalibrera och trimma instrument. Inför att nya komponenter och utrustning ska tas i drift bidrar du med säkerhets- och funktionskontroller.

Våra el och instrumenttekniker utför även felsökning och programmering i styrsystem. Det förekommer också arbetsuppgifter kopplade till våra anläggningsförbättrande projekt, där du förväntas utgöra en resurs och stöd för våra projektingenjörer i el-och instrumenttekniska frågor.

Om dig
Med en el- och automationsutbildning och ett tekniskt intresse som grund, ser vi att du har arbetat inom tillverknings- eller processindustri med el och automation. Meriterande är påbyggnadsutbildning eller motsvarande interna utbildningar.

Du är intresserad av hållbarhet och vill arbeta i ett företag som tillvaratar och förädlar de resurser som kommer från den svenska skogen.

Då SunPine sätter säkerheten först, behöver du ha förmåga att förstå och kunna tillämpa ett strukturerat arbetssätt, och bidra till att utveckla och hitta nya arbetssätt för att öka säkerheten, både driftsmässigt och i relation till arbetsmiljön för anställda såväl som extern arbetskraft.
Som person är du noggrann och problemlösningsorienterad, med egen initiativförmåga, samtidigt som du fungerar bra i ett arbetslag och har en positiv inställning till både kollegor och ditt arbete. Flexibilitet måste finnas för att kunna serva verksamheten och fungera i en föränderlig organisation som växer snabbt.

Om SunPine
SunPine är världsledande vad gäller framställning av andra generationens förnyelsebara drivmedel. Råvaran är en restprodukt från pappers- och massatillverkning. Råtalldiesel från SunPine blandas in i Preems produkt Evolution Diesel. SunPine tillverkar 110 miljoner liter talldiesel per år som reducerar 275 000 ton koldioxid, vilket motsvarar utsläppen från 175 000 dieselbilar. SunPine omsätter 1,5 miljarder SEK och ägs av Preem, Sveaskog, Södra och Lawter. För mer information, besök sunpine.se

Om anställningen
Hos SunPine får du kontinuerlig fortbildning inom våra system och utrustning, samt stora möjligheter att påverka din egen utveckling och ditt arbete. Det här är en utvecklande tjänst där det finns drivna och kunniga medarbetare, där professionalism och arbetsglädje går hand i hand.

Välkommen med din ansökan senast den 25/2 via www.sunpine.se/karriar/.

Observera att du blir anställd av SunPine. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Roslin via 073 684 77 48.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Michael Carlsson via 0911-23 28 70

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.