Hellströms är ett familjeföretag inom bygg- och anläggning som utför nyproduktion, ombyggnation av lokaler, skolor, bostäder, näringsfastigheter och industrilokaler. Idag omsätter vi nära 300 Mkr och har 101 anställda. Vår vision är att vara ledande inom långsiktigt byggande och uppfattas av kunder som en trygg partner med hållbarhet och vår hemmaregion i fokus.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren ekonom med inriktning redovisning som vill arbeta med löpande ekonomiuppgifter såsom bokföring och avstämning, leverantörs- och kundfakturor. Det finns möjlighet att forma tjänsten utifrån erfarenhet där administrativ personal- och lönehantering kan bli aktuell. Du gör allt bokslutsarbete med avstämning och bokning av skulder/fordringar. Bokslutet görs klart fram till bokslutsdisposition. Du kommer att vara spindeln i nätet i vår organisation och samordna frågor inom ekonomi och administration internt.

Om dig
Du är bekväm med att hantera ekonomi ur ett brett perspektiv och du är kommunikativ och serviceinriktad. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter av olika karaktär, gärna med inriktning mot redovisning och kanske med bakgrund från revisionsbyrå. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat och har god planeringsförmåga.

Du är civilekonom eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill ta ett stort ansvar för att komma i mål med dina arbetsuppgifter. Din förmåga att planera och prioritera kommer att hjälpa dig att leverera ett bra resultat.

Om anställningen
Välkommen till ett familjeföretag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utvecklas. Tjänsten är en tillsvidarerekrytering direkt till Hellströms Bygg. Tjänsten är på heltid eller annat efter överenskommelse.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 18 november. Vänligen bifoga CV och personligt brev via Adeccos hemsida www.adecco.se. Välkommen att ringa rekryteringskonsult Maria Wiklund på Adecco Piteå angående tjänsten eller rekryteringsprocessen på 070-297 50 79.
Mer info
Kontaktperson Maria Wiklund
Telefon 0702975079
Område Piteå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.