CNC-operatör till Nordtool

CNC-operatör till Nordtool

Nordtool Ab startade 1971 med att tillverka trä-kuttrar inom Sandvik-företagen. Sedan dess har Nordtool utvecklats till en ledande tillverkare av alla typer av produktionsverktyg för verkstads-, plåt- och plast-industrin. Den positionen har Nordtool nått genom en konsekvent satsning på välutbildad personal, en modern maskinpark och CAD/CAM-teknik för konstruktion och produktion. Nordtool har drygt 20 anställda och ingår sedan 1977 i IVAB-koncernen.

Nu söker vi ytterligare en CNC-operatör som kan förstärka vårt team!

Om tjänsten
Vi söker arbetare till vår verkstad, främst fräs-avdelningen. Avdelningen består idag av drygt 10 stycken CNC-maskiner och bemannas av personal på både dagtid och 2-skift. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor. Vi erbjuder ett omväxlande jobb i en öppen organisation med nära till beslut!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära programmering av CNC-maskiner utifrån ritningar och CAD/CAM-underlag. Du kommer även se över maskinerna och din arbetsplats dagligen, ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg.

Nedan finns exempel på vad du kommer göra:
? Mätning
? Ritningsläsning
? NC-beredning (GibbsCAM)
? Skärande bearbetning
? Verktygsbyten
? Förebyggande underhåll
? Omställningar av maskinen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns med IF Metall och Teknikföretagen. Nordtool har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering och anställning sker direkt hos Nordtool.

Om dig
Vi söker dig med gymnasial utbildning inom CNC-teknik eller kanske har du hunnit samla på dig några års erfarenhet av skärande bearbetning med fokus på fräsning. Vi tror att du är en driftig och noggrann person som kan arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är engagerad och lösningsfokuserad samt social och kommunikativ. Laganda, kvalitet och initiativförmåga är ytterligare egenskaper vi ser som viktiga. Du har dessutom god datorvana och kan kommunicera i svenska i både tal och skrift obehindrat.

Meriterande inför denna tjänst är:
  • Erfarenhet av fräsning, svarvning, slipning och ev. gnistning.
  • Kunskap i programspråken Heidenhain, Siemens samt Fanuc.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten startar enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anna Roslin via telefon 0736847748

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.