CNC-operatör till Nordtool

CNC-operatör till Nordtool

Nordtool Ab startade 1971 med att tillverka trä-kuttrar inom Sandvik-företagen. Sedan dess har Nordtool utvecklats till en ledande tillverkare av alla typer av produktionsverktyg för verkstads-, plåt- och plast-industrin.Den positionen har Nordtool nått genom en konsekvent satsning på välutbildad personal, en modern maskinpark och CAD/CAM-teknik för konstruktion och produktion. Nordtool har drygt 20 anställda och ingår sedan 1977 i IVAB-koncernen.

Nu söker vi en till CNC-operatör som kan förstärka vårt team!

Om jobbet
Vi söker arbetare till vår verkstad, främst fräs-avdelningen. Avdelningen består idag av 9 st CNC-maskiner och bemannas idag av personal på både dagtid och 2-skift. Vi erbjuder ett omväxlande jobb i en öppen organisation med nära till beslut!

Om dig
Vi tror att du har några års erfarenhet av skärande bearbetning med fokus på fräsning. Vi tror att du är en driftg person som kan arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är engagerad och lösningsfokuserad samt social och kommunikativ. Laganda, kvalitet och initiativförmåga är ytterligare egenskaper vi ser som viktiga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande
  • Erfarenhet av svarvning, slipning, gnistning.
  • Kunskap i programspråken Heidenhain, Siemes samt Fanuc.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Tjänsten startar enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningdag. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten senast den 5 maj genom att klicka på knappen "Ansök",

Om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns med IF Metall och Teknikföretagen. Nordtool har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering och anställning sker direkt hos Nordtool. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Anna Roslin, 073 - 684 77 48
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.