Betongarbetare

Betongarbetare

Vårt kundföretag Prefabmästarna förstärker sin bemanning. Arbetet sker i gjuthallar där samarbete och ritningsläsning är en viktig del. Vi söker dig som trivs med fysiskt jobb och byggnation.

Arbetet går ut på att formsätta, armera och gjuta betongelement av olika typer, som väggar, balk och bjälklag men även andra förekommande betongprodukter.

Vi söker dig som är praktisk, gillar teamwork, konstruktion och byggnation. Jobbet kräver god fysik då jobbet är rörligt och innehåller många moment. Till din hjälp har du bland annat travers.

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet från bygg- och/eller anläggningsbranschen. Arbete med betong är meriterande. Erfarenhet av annat yrkesarbete som har gett dig maskin- och verktygsvana kan också vara rätt för jobbet.

För jobbet är det viktigt med ritningsläsning. Traverskort och truckbehörighet är meriterande. Som person är du ambitiös, noggrann och samarbetsvillig.

Arbetstid:
Heltid 7-16 med start enligt överenskommelse.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Timlönen är enligt bemanningsavtalet och de fackliga avtal som gäller på arbetsmarknaden. Vid arbete över normal arbetstid tillkommer ersättning enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 35 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Intervjuer sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval baserat på kundens kravprofil.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju. Då får du träffa ansvarig rekryterare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Johansson 070 377 16 30.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 010-173 73 00

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Betongarbetare, byggnation, industriarbetare, Adecco Piteå.
Mer info
Kontaktperson Maria Johansson
Telefon 0703771630
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.