Systemutvecklare till stort och väletablerat företag i Piteå

Systemutvecklare till stort och väletablerat företag i Piteå

Är du en social person som vill arbeta i projektform med systemutveckling? Här är chansen för dig som vill ta nästa steg i arbetslivet och lära dig programmering mot industri. Du kommer arbeta i en modern digital miljö på företagets kontor i Piteå tillsammans med andra systemutvecklare. Läs vidare och sök tjänsten!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en systemutvecklare till ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Du kommer att arbeta specifikt mot industrin och blir en del av ett seniort och kunnigt team på runt 10-12 personer. Du kommer därmed få bra stöttning från start och skugga personer i olika projekt för att utvecklas i rollen.

Du kommer att jobba som konsult för Academic Work till en början, men med möjlighet att fortsätta hos företaget om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta med:
 • Datainsamling från maskin i analys
 • Integrera datakällor
 • Din roll kan även innehålla arbete med IOT och industriell digitalisering
Vi söker dig som

Idag är utbildad ingenjör i elektronik eller datateknik på högskola/universitet, eller har annan akademisk bakgrund vi bedömer som likvärdig. Körkort är ett krav. Vi kräver också god förmåga att kommunicera på svenska och engelska då såväl intern som extern kommunikation förekommer i språken.

Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i programmeringsspråken C#, .Net, C och/eller C++
 • Har erfarenhet från sågverk, pappersbruk eller annan industri
 • Kan fler språk än svenska och engelska
Som person är du:
 • Problemlösande som gör ditt bästa för att lösa utmaningar som uppstår
 • Orädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter/situationer
 • Självgående som på egen hand kan driva ditt arbete framåt
Övrig information
 • Start: December, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Piteå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se