Elkonsult med stort teknikintresse till Sweco

Elkonsult med stort teknikintresse till Sweco

Vi söker nu för Swecos räkning en elkonsult till Piteå eller Umeå. Har du just tagit examen från en högskoleutbildning inom el eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom hög/lågspänningsområdet? Brinner du för att arbeta med teknik, är datakunnig och önskar att ha en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar egen utveckling? Då kan detta vara drömjobbet för dig! Sweco erbjuder sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och du kommer få en handledare som coachar dig i början av din karriär. Låter detta som en tjänst för dig? I sådana fall, ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en elkonsult till Piteå eller Umeå.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Sweco. Swecos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till ume01@academicwork.se.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som elkonsult kommer du främst att arbeta med järnvägsprojektering. I arbetsuppgifterna ingår det att ha förståelse för föreskrifter som du ska kunna läsa, tolka och förstå. Du kommer bland annat:
  • Ta fram ritningar, beräkningar och dokument för lågspänning inom järnväg och vägar som tex. belysning, kraft till signal-teleanläggningar, växelvärmeanläggningar, transformatorkiosker och kraft till plattformsanläggningar och/eller ta fram ritningar, beräkningar och dokument för kontaktledningsanläggningar för järnväg.
  • Utföra projekteringsarbete med cad-applikationer som Microstation och även AutoCad.
Vi söker dig som

Är nyexaminerad högskoleingenjör inom el och-/eller har gått en YH-utbildning inom området. Du kan även ha läst på el- telegymnasiet och ha arbetslivserfarenhet inom hög/lågspänningsområdet. Du har viss kunskap inom Microstation eller autoCAD. Du är datakunnig då allt arbete utförs i datorn. Det är meriterande om du har erfarenhet av järnvägsprojektering sedan tidigare men det är inget krav.

I rollen som elkonsult ser vi gärna att du som person är du nyfiken genom att vilja ligga steget före och lösa problem, du strävar efter att utvecklas och är inte rädd för att ta dig an och lösa nya uppgifter. Du uttrycker dig väl i svenska språket, i både tal och skrift då en stor del i arbetet består av att kommunicera både med kunder, kollegor samt i skriftliga rapporter.

Som person är du...
  • Konsultmässig och kommunikativ
  • Engagerad och ansvarsfull i ditt arbete, för din egen kompetensutveckling samt i utvecklingen av samhället gällande trafik och transport.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider med flextid

PLATS: Piteå eller Umeå

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.