Säkerhetstekniker inom lås och larm till Norrskydd Piteå

Säkerhetstekniker inom lås och larm till Norrskydd Piteå

Vill du arbeta i ett företag som värdesätter god service, kompetens, gemenskap, utveckling och arbetsglädje? Då är Norrskydd rätt arbetsgivare för dig!

I rollen som säkerhetstekniker kommer du att utgöra en viktig spelare för Norrskydd och vår verksamhet i Piteå.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven och erfaren säkerhetstekniker till Norrskydds verksamhet i Piteå. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innefatta nyinstallation, felsökning och efterservice av lås och låssystem eller passer-, larmsystem och CCTV. Arbetsuppgifterna är varierande och produktområdet som du kommer arbeta inom anpassar vi efter dina kompetenser och färdigheter. Vi kommer att erbjuda dig goda möjligheter till kompetensutveckling utifrån dina intresseområden.

Du kommer att arbeta självständigt men även i ett nära samarbete med andra säkerhetstekniker och projektledare inom Norrskydd. Tillsammans uppnår vi gemensamma mål och visioner. Ditt arbete innebär en daglig kontakt med våra kunder, leverans av pålitliga säkerhetslösningar från ax till limpa och god service som skapar mervärde för kunden. Resor i arbetet kan förekomma då vi är verksamma inom hela Norrland.

Om dig

Som person är du pålitlig, noggrann, initiativrik, social och serviceinriktad. Du har en förmåga att se kundens behov och leverera hållbara lösningar. För tjänsten är det viktigt att du besitter kompetenser och erfarenheter inom något av våra produktområden, såsom låsteknik och arbete inom dörrmiljöer eller svagström och produkter likt passer- och larmsystem. Vi förväntar oss att du är kommunikativ, noggrann, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Du bör även besitta god förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp, då lagandan inom Norrskydd är högt värderad bland våra medarbetare. Det är i övrigt viktigt att du har ett intresse för säkerhet och teknik samt en vana att använda dator som ett arbetsredskap.

Vi uppmanar kvinnor att söka tjänsten!

Krav
  • B-körkort.
  • Fläckfria register hos Polismyndigheten samt Kronofogden.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Kompetenser
  • Kompetens inom lås, låssystem, passersystem, brandlarm, inbrottslarm och CCTV
  • Kompetenser inom ellära kan vara meriterande.
Villkor

Ort: Piteå

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Start: Sommaren 2020.

Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 maj.

Ansökan: Skickas till ansokan.pitea@norrskydd.se och märks med 'Säkerhetstekniker Piteå'

Kontaktperson: Josefin Thelander, HR- & Kvalitetschef, 010-152 53 42

Din ansökan hanteras konfidentiellt!

Vi erbjuder dig

Norrskydd erbjuder ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete som säkerhetstekniker. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat företag som brinner för utveckling och ser betydelsen av hög kvalitet och nöjda kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll, genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får arbeta tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs på vår arbetsplats. Som anställd på Norrskydd har du dessutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av en fantastisk kultur, spännande framtid och att tillsammans med oss arbeta mot vår vision, att bli heltäckande inom säkerhet i hela Norrland.
Mer info
Kontaktperson Josefin Thelander
Telefon 010-152 53 42
Område Piteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydd är ett norrländskt säkerhetsföretag och vår marknad består främst av offentlig verksamhet, företag, industri och fastighet. Som säkerhetsentreprenör utför vi allt från projektering och installation till efterservice av lås och låssystem. Även passer- och larmsystem, kameraövervakning, värdeförvaring och andra säkerhetsprodukter och system ligger i vårt tjänsteutbud och produktportfölj.

Vi är för närvarande drygt 40 engagerade medarbetare fördelande på fyra orter i Norrland; Piteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik. Under 2019 gick det familjeägda investmentbolaget Ekström Invest in som majoritetsägare i Norrskydd. Mer om det finns att läsa på www.norrskydd.se och www.ekstrominvest.se.