IT-Tekniker

IT-Tekniker

Din profil

Du kommer att vara ansvarig för IVABs IT och driva den dagliga supporten samt hantering och implementering av systemlösningar. Du kommer inom givna ramar arbeta självständigt där du själv driver arbetet framåt. För detta bör du ha en bred kompetens inom IT och erfarenhet av att hantera både stora och små driftslösningar. Du är drivande och har goda kunskaper i:
  • Nätverksinfrastruktur
  • Virtualisering
  • Windows Server
  • Office 365
  • Sharepoint Online
  • Telefoni
  • Microsoft Teams
  • IT-säkerhet

För att trivas bra i tjänsten är du en prestigelös person som likväl hjälper till att installera skrivare som att driva större IT-projekt. Du håller dig tekniskt uppdaterad och följer gärna utvecklingen kring de senaste teknikerna inom området. Du bör även ha en vilja att vilja vidareutveckla vår verksamhet så effektivt och smart som möjligt.

Anställningen blir i Piteå och det kan förekomma resor då vår verksamhet finns på flera orter runt om i Sverige.

Vi erbjuder

Förutom glada och trevliga arbetskamrater och återkommande interna trivselaktiviteter, friskvårdsbidrag och kollektivavtal erbjuder vi möjligheten att få utvecklas i ett familjeföretag som har över 70 års erfarenhet i sin bransch.


Utbildning
Certifieringar inom Microsoft och VMware är meriterande

Tillträde
Vi behandlar ansökningar
löpande, senaste ansökningsdag är den 31 januari 2019
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ivab.com/
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IVAB - Infjärdens Värme AB är ett komplett företag inom rör- och industrisektorn med verkstäder och montageresurser för alla tänkbara behov. IVAB grundades 1947 i Sjulnäs, Piteå. Verksamheten kan delas upp i tre delar; verkstad, industri och VVS. Inom VVS är vi auktoriserade vvs- sprinkler- och gasinstallatörer. Tillsammans med dotterbolagen Nordtool och NIAB står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Numera ingår även företagen Biogreen , Holmsunds Rörservice och Rörkrökarn i Hallsberg i IVAB-gruppen.