Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Nu söker vi juniortekniker till våran kund med start omgående!

Ansök nu
Din huvudsakliga arbetsuppgift är service av ventiler både ute på fältet hos kunder eller i kundens egen verkstad. Har du tidigare arbetserfarenhet inom industri, mekaniker, el eller montering så kan det här jobbet vara något för dig

Information om uppdraget:

En vanlig dag på jobbet kan se ut enligt följande. Start 07:00 (ombytt och klar) på verkstaden för morgonmöte. Genomgång av utplacering för dagen. Sedan åka ut med sin arbetsledare till kunden.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt kunnande och intresse, trivs att arbeta praktiskt och kunna hantera verktyg/maskiner. Antingen har du en lämplig gymnasieutbildning/yrkesutbildning som mekaniker eller industri eller erfarenhet av att skruva och mecka dagligen.

För att trivas i rollen som så behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare som är ordningsam, noggrann och ansvarstagande.

Du kommer att börja i verkstaden på introduktionen för att lära dig kring olika ventiler, sedan kommer du mer och mer få åka ut till kund för att utföra arbetsuppgifterna.
Under din första tid kommer du alltid ha ha en kollega med dig för att kunna fråga och lära dig av.

Ordinare arbetstiderna är 07-16, övertid kommer att förekomma.

Hotellnätter förekommer i perioder och vi ser gärna att du ser positivt på att vara ute på vägarna och hjälpa kunder i närliggande områden.

Detta söker vi:

Krav:
B-körkort
Mycket goda kunskaper i Svenska
Någon form av erfarenhet eller utbildning enligt ovan

Meriterande:
Heta arbeten utbildning
Truck-kort
Travers

Tjänsten inleds med en anställning hos Studentconsulting med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos Studentconsulting får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Söker du efter ett jobb där man är som en familj och att alltid ha stöttar och hjälper varandra. Där det finns stora möjligheter för att växa inom företaget ? Då tycker jag att du trycker på länken och ansöker.

Sökord: mekaniker, tekniker, montör

Sökord: mekaniker, tekniker, montör
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare