Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Tekniker med/utan erfarenhet sökes till kund i Perstorp

Din huvudsakliga arbetsuppgift är service av ventiler både ute på fältet hos kunder eller i kundens egen verkstad

Information om uppdraget:

Har du tidigare arbetserfarenhet inom industri, mekaniker, el eller montering så är det starkt meriterande.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt kunnande och intresse, trivs att arbeta praktiskt och kunna hantera verktyg/maskiner.

För att trivas i rollen som så behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare som är ordningsam, noggrann och ansvarstagande.

Hotellnätter förekommer i perioder och vi ser gärna att du ser positivt på att vara ute på vägarna och hjälpa kunder i närliggande områden.

Söker du efter ett jobb där man är som en familj och att alltid ha stöttar och hjälper varandra. Där det finns stora möjligheter för att växa inom företaget ? Då tycker jag att du trycker på länken ansök!

Detta söker vi:

Meriterande:
Heta arbeten utbildning
Truck-kort
Travers

Krav:
B-körkort
Mycket goda kunskaper i Svenska


Tjänsten inleds med en anställning hos Studentconsulting med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos Studentconsulting får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Tillträde kommer att ske enligt överenskommelse med kunden.

Sökord: montör, ventiler, tekniker

Sökord: montör, ventiler, tekniker
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare