Hoppa till innehåll
Sparbanken Göinge satsar och kommer under våren 2024 etablera ett nytt fullservicekontor i Perstorp med kontanthantering, bankfack, familjejurist, försäkringslösningar och rådgivning för privatpersoner och företag – allt det som våra kunder tycker att en riktig bank ska erbjuda. Vi söker nu dig som vill vara med på denna spännande resa och arbeta som vår Privatrådgivare.

Som privatrådgivare hos oss ansvarar du för att arbeta upp din egen kundbas då detta är ett helt nytt kontor som öppnas upp. Du kommer att arbeta med kvalificerad privatekonomisk rådgivning med inriktning på Spara, Försäkra och Låna. I rollen krävs det därför att du har god kunskap och erfarenhet inom dessa områden samt att du har ett stort intresse för ekonomi och den finansiella marknaden. Du driver affären i nära samarbete med kollegorna som arbetar inom företags- och privatmarknaden. För oss är samspelet mellan företags- och privatrådgivare en viktig framgångsfaktor.

Banken erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar och flexibla arbetsuppgifter. Du får tillsammans med dina kollegor stor möjlighet att påverka bankens utveckling med kunden i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är en utåtriktad person med egen initiativförmåga, har en stark drivkraft och ett stort intresse av att göra affärer. Vi ser även att du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som vill bidra till gruppens gemensamma mål.

Vi värdesätter goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Det är ett krav att du har SwedSecs Rådgivarlicens samt Bolånelicens. Vi ser det som meriterande om du har kännedom om den lokala marknaden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning. Du åker enkelt med kollektivtrafiken till kontoret, ex Vinslöv ca. 30 min, Hässleholm ca. 20 min, Kristianstad ca. 40 min, Helsingborg ca. 40 min, Osby ca. 45 min.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Viktoria Rosén på telefon 0730-658616. Facklig representant är Lina Zetterstrand tfn 044-449 57 alt mejl lina.zetterstrand@sparbankengoinge.se

Välkommen med din ansökan som innehåller CV och personligt brev till HR-ansvarig Viktoria Rosén via mejl viktoria.rosen@sparbankengoinge.se I ämnesraden skriver du Privatrådgivare Perstorp.

Vi ser gärna att våra nya medarbetare till det nyetablerade kontoret i Perstorp börjar sin resa hos oss så snart så möjligt genom att besöka och få en god introduktion på våra andra kontor. Det innebär att vi kommer att tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 3 december.

Välkommen med din ansökan!
Sparbanken Göinge AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Viktoria Rosen
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Sparbanken Göinge har kontor i Farstorp, Glimåkra, Röke och Vinslöv och samtliga erbjuder fullservice inom bank och försäkring. Banken har en affärsvolym på ca 19 miljarder kr och har ca 60 medarbetare. Vi är en bank med väldigt hög kundnöjdhet. Våra ledord är Trygg-Nära-Personlig vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Alla beslut fattas lokalt och nära kunderna. Vi är en trygg arbetsplats med nöjda medarbetare och stort lokalt samhällsengagemang. Via bankens ägarstiftelser ger vi varje år tillbaka en del av vår vinst till bygden där vi verkar. Vi arbetar i moderna och nyrenoverade lokaler på alla våra kontor.
https://www.sparbankengoinge.se/om-oss/jobba-hos-oss.html

Fler jobb från samma arbetsgivare

Perstorp
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Perstorp
Administration
Företagslogga
Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga