Hoppa till innehåll

Vi söker Företagsrådgivare

Sparbanken Göinge satsar och kommer under våren 2024 etablera ett nytt fullservicekontor i Perstorp med kontanthantering, bankfack, familjejurist, försäkringslösningar och rådgivning för privatpersoner och företag – allt det som våra kunder tycker att en riktig bank ska erbjuda. Vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa och arbeta som vår Företagsrådgivare.

Som Företagsrådgivare hos oss ansvarar du för att arbeta upp din egen kundbas då detta är ett helt nytt kontor som öppnas upp. Det är en roll med många kontaktytor, både mot kunder och internt i banken. I rollen ansvarar du för att genom ett tydligt och lokalt affärsmannaskap skapa din kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Vi i Sparbanken Göinge har en hög kundnöjdhet som står mycket högt upp på agendan varför rollen kräver ett stort mått av affärsmässighet och hög servicenivå. Du driver företagsaffären i nära samarbete med kollegorna som arbetar inom företag- och privatmarknaden. För oss är samspelet mellan företags- och privatrådgivare en viktig framgångsfaktor. Du arbetar självständigt, men har stöd av bankens specialister och ser till att kunden får ta del av hela bankens kompetens och erfarenhet. I rollen krävs det att du har ett stort intresse för ekonomi och den finansiella marknaden.

Banken erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar och flexibla arbetsuppgifter. Du får tillsammans med dina kollegor stor möjlighet att påverka bankens utveckling med kunden i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är en utåtriktad person med egen initiativförmåga, har en stark drivkraft och en vilja att skapa affärsmöjligheter och ambitionen att addera mervärde hos våra kunder. Du har ett utåtriktat sätt och ett brinnande intresse för att göra affärer. Genom lyhördhet och genuint intresse för kundens behov skapar du förtroenden och bygger långsiktiga relationer. Vi ser även att du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som vill bidra till gruppens gemensamma mål.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller inom redovisning/revision och som idag jobbar som företagsrådgivare med några års erfarenhet av den yrkesrollen alternativt annan likvärdig erfarenhet. Det är ett krav att du har SwedSecs Rådgivarlicens samt Bolånelicens. Vi ser det som meriterande om du har kännedom om den lokala marknaden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar sex månaders provanställning. Du åker enkelt med kollektivtrafiken till kontoret, ex Vinslöv ca. 30 min, Hässleholm ca. 20 min, Kristianstad ca. 40 min, Helsingborg ca. 40 min, Osby ca. 45 min.

Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Viktoria Rosén på telefon 0730-658616. Facklig representant är Lina Zetterstrand tfn 044-449 57 alt mejl lina.zetterstrand@sparbankengoinge.se

Välkommen med din ansökan som innehåller cv och personligt brev till HR-ansvarig Viktoria Rosén via mejl viktoria.rosen@sparbankengoinge.se I ämnesraden skriver du Företagsrådgivare Perstorp. Vi ser gärna att våra nya medarbetare till det nyetablerade kontoret i Perstorp börjar sin resa hos oss så snart så möjligt genom att besöka och få en god introduktion på våra andra kontor. Det innebär att vi kommer att tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 3 december.

Välkommen med din ansökan!
Sparbanken Göinge AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Viktoria Rosen
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Sparbanken Göinge har kontor i Farstorp, Glimåkra, Röke och Vinslöv och samtliga erbjuder fullservice inom bank och försäkring. Banken har en affärsvolym på ca 19 miljarder kr och har ca 60 medarbetare. Vi är en bank med väldigt hög kundnöjdhet. Våra ledord är Trygg-Nära-Personlig vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Alla beslut fattas lokalt och nära kunderna. Vi är en trygg arbetsplats med nöjda medarbetare och stort lokalt samhällsengagemang. Via bankens ägarstiftelser ger vi varje år tillbaka en del av vår vinst till bygden där vi verkar. Vi arbetar i moderna och nyrenoverade lokaler på alla våra kontor.
https://www.sparbankengoinge.se/om-oss/jobba-hos-oss.html

Fler jobb från samma arbetsgivare

Perstorp
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Perstorp
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Perstorp
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Perstorp
Administration
Företagslogga