Maskinoperatörer hos ESAB i Perstorp!

Maskinoperatörer hos ESAB i Perstorp!

Har du en bakgrund inom tillverkningsindustrin och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver ESAB i Perstorp förstärka sitt team med industrimedarbetare och vi på Manpower söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

ESAB Perstorp står 2023 inför en stor expansion av hela verksamheten som innebär en större ökning gällande maskinoperatörer samt en mindre ökning av tjänstemän. De söker nu personal för att rusta sig för sin nya spännande framtid. Vill du vara med på vår kunds resa?

Att jobba som maskinoperatör hos ESAB

Som maskinoperatör hos vår kund kommer du att arbeta i deras tillverkningsprocess för svetselektroder. Arbetet innebär i stort att man övervakar, ställer om maskiner, kontrollerar, kvalitetstestar och dokumenterar sitt arbete. Du är även ansvarig för att identifiera och lösa problem vid störningar eller stillestånd på maskinerna inom rimlig tid. I arbetet ingår att bidra till en förbättring och själv aktivt arbeta för att skapa en god och säker arbetsmiljö.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund ESAB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden, det finns goda chanser till förlängning hos ESAB. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt öppen för att jobba dagskift och 2-3 skift.

Är du vår nya maskinoperatör?

Det är en stor fördel att ha tidigare erfarenhet från liknande maskinoperatörs arbete eller inneha någon form av utbildning inom produktion/industri. Om du inte har tidigare erfarenheter behöver du vara nyfiken och lyhörd samt ha stort driv att vilja lära dig nya saker. Att arbeta som maskinoperatör på ESAB kräver att du kan arbeta effektivt och med målsättningen att uppnå god kvalitet och upprätthålla planerad leveranstid. Vi utgår från att du är en trevlig, och initiativtagande person som har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan jobba självständigt.

I övrigt krävs det att du har
  • god teknisk kompetens
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • gymnasieutbildning eller yrkeserfarenhet och kunnande som bedöms likvärdigt.
Det är även meriterande för tjänsten om du har
  • truckkort A1-4, B1-4
  • erfarenhet av industri
  • utbildning inom produktion/industri
  • gått industriprogrammet på gymnasiet
I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson via e-post: sabina.larsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.