Nyfiken på jobbet som maskinoperatör hos vår kund ESAB i Perstorp?

Nyfiken på jobbet som maskinoperatör hos vår kund ESAB i Perstorp?

Vi på Lernia Bemanning AB söker just nu dig som vill jobba som maskinoperatör på ESAB i Perstorp. Här behöver vi förstärkning i produktionen av svetselektroder. Förutom att denna roll innebär att du får bli en del av ett spännande företag är det här en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och innehåller mycket problemlösning. Låter det spännande? Sök tjänsten redan idag!

Om jobbet

I rollen som maskinoperatör kommer du att
  • arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner
  • säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott
  • kontrollera tillflöden av material i maskinen
  • avsyning av färdig produkt
Arbetstiderna är skiftgång. Alla positionerna är någon form av skiftgång. Antingen 2- skift, 3-skift eller helgskift.

Vem söker vi?

Vi på Lernia söker dig som letar nya utmaningar och är genuint nyfiken på ESAB och deras tillverkning. Vi ser gärna att man har något av de meriterande önskemålen men här letar vi efter rätt person att bygga vidare på.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller arbete inom industrin.

Du trivs med mycket eget ansvar och förstår vikten av att leverera i tid. Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och har lätt att intressera dig för nya uppgifter. För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du har en stor dos nyfikenhet. Du har ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och ser positivt på förändring.

För såväl oss på Lernia Bemanning AB som ESAB är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Låter denna tjänsten som något för dig? Tveka inte att ansöka även om det skulle innebära en ny yrkesväg för dig!

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Perstorp

Tillsättning: April eller enligt överenskommelse

Du blir anställd och uthyrd via oss på Lernia men stora möjligheter för anställning direkt hos kunden (ESAB) finns.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.