Automationselektriker till Elsystem i Perstorp AB

Automationselektriker till Elsystem i Perstorp AB

Om tjänsten
I rollen som Automationselektriker kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna på uppdrag ute hos kunder som är verksamma inom industri och automation. Du kommer tillhöra ett team av 22 kompetenta automationselektriker och arbetsuppgifterna kan variera utifrån kundens behov. Detta innebär allt från elektriska installationer på automationsutrustning, byggnation av apparatskåp, felsäkring av driften på befintlig automation samt installation av ny automationsutrustning. Som automationselektriker på Elsystem så arbetar du dagtid och eventuella resor och / eller beredskapstjänst kan förekomma.


Tjänsten som Automationselektriker är en tillsvidaretjänst hos vår Elsystem med tillsättning enligt överenskommelse. Intervjuer sker av Elsystem i Perstorp AB löpande under annonseringsperiod, därför utmanar vi dig att skicka din ansöka omgående, men senast 2023-04-06.

Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet som automationselektriker eller motsvarande som är vetgirig och har gedigen intresse för el och automation.
Vidare ser vi att du är social, serviceinriktad och problemklösningsorienterad. Du har god samarbets- och initiativförmåga och har lika lätt för att arbeta i grupp som självständigt. Som person har du ett positivt synsätt, prestigelös lagspelare som delar gärna med sig av sina kunskaper
Vi sätter alltid säkerheten först och vi lägger därför stor vikt vid att du är en ansvarstagande person som både tänker på dig själv och personer runt omkring dig.

Viktig för tjänsten är att du:

  • Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som automationselektriker
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift
  • B-körkort ett krav

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Elsystem i Perstorp AB:
Vårt företag grundades för 18 år sedan och ligger i framkant gällande senaste tekniken inom industriautomation. Vi är specialister på att skräddarsy specialanpassade anläggningar så att de ska anpassas till våra kunders befintliga konstruktioner och program. Med hela kedjan i ett och samma företag servar vi våra kunder med konstruktion, programmering och installation. Elsystem är just nu i en spännande expanderingsfas och söker därför efter nya kolleger i form av en automationselektriker.

Mer om Elsystem i Perstorp AB: https://elsystem.se/


Om anställningen
Denna rekryteringsprocess är ett samarbete mellan Elsystem i Perstorp AB och ADECCO. Frågor och ansökning kommer därför besvaras och behandlas av både Adecco och Elsystem i Perstorp AB. Tjänsten tillsätts omgående efter överenskommelse med löpande rekryteringsarbete. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök genom att klicka på "ansök". Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rahma Mallek via Rahma.Mallek@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://elsystem.se/
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!