Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Processingenjör till Perstorp AB

Ansök nu

Our core values Care, Responsibility, Reliability and Focused Innovation are a living part of our company culture. We believe in leading with our hearts and show concern for each other and for the world around us. We want to take responsibility and keep what we promise. We constantly strive to work smarter and better.

Om du, liksom vi på Academic Work, delar Perstorps värdeord så kanske du är deras nästa processingenjör och vår nästa konsult? Vi söker dig som vill arbeta med ständig förbättring och hållbarhetsarbete inom processindustrin.Arbetsuppgifter
  • Arbeta med riskanalyser av anläggningen för att säkra hållbarhetsarbetet
  • Genomföra investeringsprojekt för att säkerställa säkerhet, hållbarhet och produktion
  • Ansvara för felsökning och optimering av produktionsanläggningar
  • Assistera under installation, drift och uppstart av projekt


Kvalifikationer
  • Har högskoleexamen inom kemiteknik, processkemi eller motsvarande
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på båda dessa språk

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från processindustrin
  • Kunskaper kring Lean/Six Sigma

Under rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi tror att du som söker är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror också att du kommer trivas och lyckas i rollen om du är analytisk och strukturerad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare