Vi söker truckförare till kund i Perstorp!

Vi söker truckförare till kund i Perstorp!

Vill du jobba i produktion och på lager? Vår kund i Perstorp söker truckförare!

Om tjänsten

Som lagermedarbetare hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att packa i produktionen och utleverera beställningar, till din hjälp har du truck.

Arbetsuppgifter:
  • Packning
  • Truckkörning
OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos kunden är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Gillar ett fysiskt jobb
  • Kan jobba hela sommaren
Meriterande:
  • Körkort B
Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och skift. Viss flexibilitet med arbetstiderna krävs

Omfattning: Heltid.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Start: Enligt överenskommelse. Detta är i första hand ett uppdrag över sommaren, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsätt arbete därefter.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.


Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?