Logistikkoordinator till kund i Perstorp

Logistikkoordinator till kund i Perstorp

Nu söker vi dig som vill arbeta som kundorienterad Logistikkoordinator hos vår kund i Perstorp!

Vill du arbeta med att planera och koordinera transporter och exporter för ett globalt företag i Perstorp? Brinner du för att lösa problem och att arbeta i en fartfylld miljö med många kontaktytor? Då erbjuder vi dig tjänsten som Logistikkoordinator till vår globala kund i Perstorp! Här får du chans att utvecklas inom supply chain området i en spännande roll med mycket ansvar! Låter det intressant?

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke. Här får du arbeta i ett sammansvetsat team där ni tillsammans motiverar och stöttar varandra i vardagen. Du kommer att få chansen att arbeta i en utvecklande roll inom Supply chain, där du kommer att få insyn i hela logistikflödet från produktion till leverans. Inom Export och Transfer-teamet löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Lokistikkoordinator kommer du att ansvara för ett eget antal kunder och säkerställa leverans av produkter från produktionssiterna till den globala marknaden.
  • Du kommer att ansvara för att planera, koordinera och boka transporter från produktionssiter i och utanför Europa till slutkund.
  • Du kommer att ansvara för att säkerställa att transporter når destinationen och även att lösa problem som kan uppstå på vägen.
  • Du kommer även att arbeta med att ta fram dokumentationen som krävs vid exportering av produkter utanför EU, baserat på kundens önskemål eller legala krav.
  • På sikt kommer du även att ansvara för att ta emot ordar från dina kunder och koordinera dessa med säljavdelningen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett team på 13 personer, som tillsammans ansvarar för Europa, Mellanöstern, Asien och USA. Majoriteten av kunderna är placerade utanför Europa. Du kommer att rapportera till Customer Service Manager. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta 2018-08-06 och pågå i sex månader, där anställningen sedan förväntas övergå i en direktrekrytering hos kunden.

Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en bakgrund inom transport, logistik eller Supply Chain, och som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med export och exportdokumentation. Då majoriteten av all kommunikation kommer att ske på engelska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska både i tal och skrift. Då du kommer att arbeta med administration i SAP är det en stor merit om du har arbetat inom detta tidigare alternativt motsvarande ERP-system.

Som person söker vi dig som är strukturerad och som älskar att planera och koordinera sina dagar i förväg. Du trivs i en miljö som sätter press på dig, där du jobbar efter deadlines. Du gillar att lösa problem och att anta utmaningar. Då du kommer att bli en del av ett härligt gäng kollegor, ser vi gärna att du gillar att arbeta tillsammans med andra och gärna sträcker ut en hand för att stötta en kollega.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Johanna Gustafsson
Telefon 0701435906
Område Perstorp
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.