Driftsäkerhetsingenjör

Driftsäkerhetsingenjör

Driftssäkerhetsingenjör 
Perstorp

Perstorp tror på att förbättra vardagen, så att den blir säkrare, bekvämare och mer miljövänlig för miljarder människor över hela världen. Som ett världsledande specialkemikalieföretag bidrar våra innovationer med väsentliga egenskaper till en mängd olika produkter som används varje dag, överallt. Du hittar oss i allt från din bil och mobiltelefon till vindkraftverksparken och den lokala mjölkbonden. Enkelt sagt, vi arbetar för att göra bra produkter ännu bättre, med en tydlig hållbarhetsagenda. 

 

"Det som lockade mig med tjänsten som driftsäkerhetsingenjör på Perstorp var främst möjligheten att få jobba med ständiga förbättringar inom en mängd olika områden på siten och att få arbeta med investeringsprojekt av ny utrustning och maskiner till fabrikerna.

De främsta fördelarna med att jobba på Perstorp är att få jobba väldigt mycket självständigt i ett team med väldigt hög kunskapsnivå samt den stora variationen av arbetsuppgifter. Att jobba på Perstorp är en fröjd då man ges stor möjlighet till utveckling på många olika områden."

- Martin Kattem, driftsäkerhetsingenjör

 

Om tjänsten
Som driftsäkerhetsingenjör bidrar du till Site Perstorps utveckling genom att initiera och driva förbättringsarbete genom olika metoder, bland annat rotorsaksanalyser. Du ingår i ett team bestående av fem medarbetare och arbetar också nära produktionschefer och övrig personal på fabrikerna. 

I dina uppgifter ingår att:

  • ansvara för utvärdering och revidering av det förebyggande underhållet tillsammans med underhållsteamet
  • ansvara för en investeringsplan med syfte att uppfylla krav på tillgänglighet i fabrikerna
  • driva vissa mindre investeringsprojekt
  • delta i andra större investeringsprojekt, där din uppgift bl.a. är att ansvara för att val av utrustning är det bästa för Site Perstorp

 

"Inom processbranschen är Perstorp Specialty Chemicals AB en av de större aktörerna i Skåne. Här finns möjlighet att arbeta med alla enhetsoperationer för processteknik. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter inom många områden, både specialisering och ledarskap.

För att lyckas i denna tjänst bör man trivas med att leda arbete och kunna arbeta självständigt. Ta nya initiativ till lösningar på problem och arbeta på alla nivåer inom företaget."

- Tony Persson, Continuous Improvement manager

 

Din profil
Du har ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning maskin, kemi eller annan utbildning med inriktning på produktion / underhåll. Har du tidigare arbetserfarenhet från produktion eller underhåll är det meriterande men du kan också vara nyutexaminerad från universitet. Det viktigaste för oss är att du har en ambition att utvecklas, ser möjligheter och har driv och initiativförmåga. 

Du måste vara strukturerad och metodisk, du tycker att det är roligt med förändringsarbete och har förmåga att kunna genomföra det. Även om arbetet ställer krav på att du är självgående är det också mycket viktigt med god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är ett krav. Har du kunskaper om Lean, Six Sigma, konstruktionsberäkningar och arbete i explosionsfarlig miljö - ATEX, är det meriterande. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720-76 23 34, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Perstorp grundades 1881, våra innovativa produkter och lösningar bygger på mer än 140 års erfarenhet och representerar en komplett kedja av lösningar inom organisk kemi, processteknik och applikationsutveckling. Perstorp har cirka 1 450 anställda och tillverkningsenheter i Asien, Europa och Nordamerika. Försäljningen år 2021 uppgick till 13,5 miljarder kronor. Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Läs mer på www.perstorp.com

Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.