Träarbetare

Träarbetare

Träarbetare till Perstorp

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka på Perstorp AB där vi har ett Byggservice kontrat under flera års tid. Vi söker en duktiga och engagerade medarbetare inom träarbete.

Rollen hos oss

Som Träarbetare på NCC får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion, ombyggnation till renovering i både små och stora projekt inom Perstorp AB industriområde. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Du kommer jobba på Perstorp AB och närområde och bli del av ett team med god kamratskap och bra stämning.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror du känner igen dig på följande beskrivningar:
  • Du ser dig som en händig problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ
  • Du kan prestera resultat tillsammans med andra och hantera att jobba under tidspress
  • Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete
  • Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet
  • Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift
Dina erfarenheter
  • Yrkesbevis samt B-körkort är ett krav
  • Du behöver ha minst 5 års branscherfarenhet
Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vid behov tillämpas provanställning. Utgångsort är Perstorp. Arbetsområdet är Perstorp AB Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Anders.ljung@ncc.se.

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2018-05-24. Urval och tillsättning sker löpande.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 29 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.