CE-chaufförer sökes till GDL - Perstorp

CE-chaufförer sökes till GDL - Perstorp

Dina arbetsuppgifter
Som CE-chaufför är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att köra pallgods från fabrik till olika lager med placering i Perstorp och Klippan. Du lastar och lossar dig själv med motviktstruck, B1. Truckkörningen är en stor del av jobbet.

Om dig

Att du har behörighet för bil och släp (CE) samt YKB är ett krav. Även truckkort med behörighet B1 är ett krav. Det är meriterande om du har ADR-certifikat samt har arbetat med truckdator tidigare.
Arbetet innehåller en del fysiska moment, så du bör ha en god fysik.

För att lyckas i den här tjänsten måste du vara mycket noggrann, vara punktlig och kunna hantera stress. Du bör vara flexibel med att kunna skifta mellan lastbilskörning och truckkörning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Detta är ett uthyrningsuppdrag, du får din anställning på Lernia och blir uthyrd till GDL.
Anställningen är på heltid, visstid, tjänstgöringsort är Perstorp. Inhyrningen är över sommaren.
Det är ett krav att du är tillgänglig för jobb hela perioden maj-september.

Tillträdesdag
Planerad start i maj.

Information
Du gör din ansökan på www.lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tillämpar löpande urval vilket betyder att platserna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist 072-254 11 25

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GDL är ett företag som erbjuder ett starkt koncept inom transport-, maskin- och logistiktjänster. Vi är etablerade på totalt 20 orter runt om i landet och vi omsätter 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg.

Till GDL i Perstorp söker vi nu 2 st CE-chaufförer med YKB. Arbetstiderna är enligt ett fastlagt schema.