Erfaren automationsingenjör

Erfaren automationsingenjör

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör hos vår kund kommer du att ingå i ett team om sju automationsingenjörer och arbeta med projekt för att skapa och förbättra industriella automationsflöden. Din arbetstid kommer att förläggas både på företaget och ute hos kund. Resor i tjänsten förekommer då slutkunderna finns inom industrin i norra Europa. Du kommer att arbeta mot små till stora kunder vilket innebär att du kommer att ha varierande arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • PLC- programmering i olika verktyg
  • Elkonstruktion
  • Delta i våra tekniskt avancerade projekt till kunder med programmering, verifiering och idrifttagning
Din profil

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse och gillar att arbeta i såväl team som självständigt. Du har ett stort driv och vill vara delaktig och påverka projekten som du tilldelas. Vi ser också att du tycker om att interagera med kunder, skapa relationer och bygga långsiktiga samarbeten ute på fältet.

Skallkrav för tjänsten:
  • Utbildning inom automation antingen YH eller högskola/universitet
  • Erfarenhet av PLC-programmering och elkonstruktion
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet inom automation
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid samt jourtjänst
Ort: Perstorp
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723016259
Område Perstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades för 12 år sedan och ligger i framkant gällande senaste tekniken inom industriautomation. De är specialister på att skräddarsy specialanpassade anläggningar så att de ska anpassas till deras kunders befintliga konstruktioner och program. Med hela kedjan i ett och samma företag servar de sina kunder med konstruktion, programmering och installation. Vår kund är just nu i en spännande expanderingsfas och söker därför efter en ny kollega i form av en automationsingenjör.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.