Automationselektriker till expansivt bolag i Perstorp

Automationselektriker till expansivt bolag i Perstorp

Dina arbetsuppgifter

Som automationselektriker hos vår kund kommer du att arbeta ute på fält hos slutkunderna som är verksamma inom industri och automation. Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån kundernas behov. Detta innebär allt från elektriska installationer på automationsutrustning, byggnation av apparatskåp, felsäkring av driften på befintlig automation samt installation av ny automationsutrustning. Resor i tjänsten förekommer ungefär fyra gånger per år då slutkunderna finns inom industrin i norra Europa.

Din profil

Du som söker är en handlingskraftig person, du är engagerad och van vid att ta egna initiativ. Du drivs av att hitta lösningar och för att göra det yttersta för att kunderna ska bli nöjda. Vår kund sätter alltid säkerheten först och vi lägger därför stor vikt vid att du är en ansvarstagande person som både tänker på dig själv och personer runt omkring dig.

Skallkrav i tjänsten:
  • Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som automationselektriker
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid samt jourtjänst
Ort: Perstorp
Mer info
Kontaktperson Tone Ledje
Telefon 0723-016159
Område Perstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades för 12 år sedan och ligger i framkant gällande senaste tekniken inom industriautomation. De är specialister på att skräddarsy specialanpassade anläggningar så att de ska anpassas till deras kunders befintliga konstruktioner och program. Med hela kedjan i ett och samma företag servar de sina kunder med konstruktion, programmering och installation. Vår kund är just nu i en spännande expanderingsfas och söker därför efter en ny kollega i form av en automationselektriker.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.