Logistikkoordinator / Transportkoordinator till PWS Nordic

Logistikkoordinator / Transportkoordinator till PWS Nordic

Har du erfarenhet inom logistik och lockas av att arbeta i en koordinerade roll? Trivs du i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter? Har du därtill förståelse för de logistiska flödena i en verksamhet? Som logistikkoordinator erbjuds du en varierande roll där du bidrar till PWS Nordics fortsatta utvecklingsresa. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att PWS Nordic AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och PWS Nordic AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

PWS Nordic AB har en ledande position på den nordiska marknaden med produkter och tjänster för rationell avfallshantering och källsortering. Ständiga förbättringar och produktutveckling i nära samarbete med deras kunder har bidragit till några av deras mest framgångsrika system. Som svenskt bolag är medarbetarna på PWS väl insatta i vad som krävs för att få en effektiv avfallshantering med produkter som är anpassade för det nordiska klimatet och nordiska förhållanden.

Som en del av ESE-koncernen har PWS tillgång till egna fabriker i Tyskland och Frankrike samt bred och djup kunskap inom branschen. PWS-kärlen tillverkas i Europas nordligaste fabrik för avfallskärl, nära den nordiska marknaden och levereras till deras centrallager i Sverige, för att sedan skickas ut i Norden.

Arbetsuppgifter

I rollen som logistikkoordinator arbetar du i en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för frakt-och varuflödet. Dina arbetsuppgifter innefattar hantering av transporter där du kontinuerligt arbetar med utveckling och optimering av dessa. Du har daglig kontakt med transportörer där du försäkrar att transporten har skett korrekt, tar in offerter och ansvarar för fakturahantering. Du ansvarar även för framtagande av listor på artikelsaldo, lager- och orderadministration. Utöver detta arbetar du med projektuppföljning där ditt ansvar blir att ta ut statistik och utföra analyser.

I takt med att du kommer in i arbetet ges du möjlighet till att påverka utformningen av rollen och arbetsuppgifterna.
* Koordinering och hantering av transporter
* Lagerstyrning
* Projektuppföljning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av logistikkoordinering eller en roll med liknande arbetsuppgifter
* God dator- och systemvana
* Meriterande med erfarenhet och förståelse av lager och lagerstyrning
* Mycket god kunskap i svenska och engelska, i tal och skrift. Meriterande med kunskap i danska

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och trivs med att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och mån om att ge förstklassig service. Du trivs med att arbeta i högt tempo och lägger stor vikt vid struktur i ditt arbete. Vidare är du öppen inför förändringar, ser möjligheter och trivs med utmaningar. Vidare förstår du vikten av god kommunikation och kan anpassa din kommunikation efter person och situation. Du ser alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Perstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Logistik, transport, logistikkoordinator, transportkoordinator, avfallshantering, källsortering, lagerstyrning, lageradministration, orderadministration, statistik, koordinering, PWS, heltid, Perstorp

Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.