Vitvaruinstallatör till Prenad Perstorp

Vitvaruinstallatör till Prenad Perstorp

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Prenad är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en vitvaruinstallatör till vår avdelning i Perstorp.

Om jobbet

Som vitvaruinstallatör på Prenad arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du arbeta med installationer i Klippan med omnejd där du kommer att installera våra kunders vitvaror och tvättutrustning ute hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • samarbete med kunder och beställare samt kollegor på avdelningen
  • kundbesök
  • installera vitvaror samt tvättutrustning
Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder och beställare men även våra medarbetare på vitvaruavdelningen. I rollen ingår kundbesök i Klippan med omnejd, med också kontakt med våra beställare.

Prenad i Perstorp/Klippan/Åstorp har avdelningar inom el och vitvaror. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete samt en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg. Meriterande om du har någon form av el-kunskap. Eftersom du kommer att arbete ute i fält hos kunden är det viktigt att du har en hög servicekänsla, är social och framåt och inte rädd att ta i när det krävs. Du motiveras av att arbeta med andra människor och att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Du ska ha god förmåga i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten då arbetet sker i Klippan med omnejd.

För att passa för tjänsten är det viktigt att du är flexibel, självständig, ansvarstagande och nyfiken på att lära dig nya saker. Som person vill du alltid leverera resultat med hög kvalitet. Du är kommunikativ och trivs att arbeta på ett strukturerat sätt.

På Bravida Prenad eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida Prenad är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi är drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 14 april 2019

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Prenad är en del av Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (19 dagar kvar)
Visa var