Serviceledare till Prenad EL i Perstorp

Serviceledare till Prenad EL i Perstorp

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Prenad är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare till vår el-avdelning i Perstorp.

Om jobbet

Rollen som serviceledare hos oss kommer du ha ansvar för vår serviceverksamhet, riktat mot våra industrikunder. Dina arbetsuppgifter består till stor del av att arbeta med att sälja, planera och koordinera uppdragens genomförande för våra serviceelektriker. Med mycket kundkontakt ansvarar du för att uppdragen genomförs med hög tekniskt och ekonomiskt resultat. Du kommer vara underställd avdelningschef och arbeta nära övriga serviceledare och montörer. Uppdragen varierar från korta servicejobb till mindre ombyggnationer i fastigheter och industrianläggningar. Du kommer att ha mycket kundkontakt och arbeta för att tillgodose befintliga kunders behov samt på sikt skapa nya kunder och uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Prenads förbättringsarbeten
Som serviceledare på Prenad får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Prenad i Perstorp har avdelningar inom el och vitvaror. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som har lämplig teknisk utbildning inom el och 1-2 års erfarenhet från branschen. Det är meriterande om du har erfarenhet från rollen som serviceledare, gärna med inriktning mot industri, kundansvarig hos grossist eller liknande. Förmodligen har du mångårig erfarenhet av servicearbete inom installationsbranschen eller industrin med känsla för säljarbete och goda kundrelationer. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi samt erfarenheter av ledarskap då du delvis har ansvarar för våra servicemontörer. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-Körkort är ett krav.

Som person trivs du i sociala sammanhang och du trivs att arbeta med mycket kundkontakter och att vårda dessa relationer. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att motivera dina medarbetare samt leda gruppen på ett effektivt sätt. Arbetet som serviceledare kräver snabba beslut och ageranden vilket medför att du bör ha en hög stresstålighet och kan arbeta problemlösande.

På Bravida Prenad eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida Prenad är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi är drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans.

Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 25 april 2020.

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Prenad är en del av Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (3 dagar kvar)