Bravida Prenad i Perstorp söker Serviceelektriker

Bravida Prenad i Perstorp söker Serviceelektriker

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Prenad är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en kvalitetsmedveten serviceelektriker till Bravida Prenad i Perstorp. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Bravida Prenads el-avdelning i Perstorp är i ett expansivt och spännande skede och söker förstärkning av serviceelektriker. Tjänsten som elektriker innefattar att:
  • Självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag och driftunderhåll åt våra kunder.
  • Ansvara för uppdragets tekniska utförande
  • Inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten.
Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

På Bravida Prenad i Perstorp är vi 90 medarbetare där även avdelningarna Hässleholm, Prenad och Klippan ingår. Vi har både en serviceavdelning och en entreprenadavdelning, men du kommer tillhöra vår serviceavdelning.

Våra kunder är fastighetsbolag, industrin samt byggbolag. Vi strävar efter långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta egenskaper

Vem är du?
Hos oss på Bravida Prenad får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flera års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service eller entreprenad. Det är av stor vikt att du har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Har du erfarenhet av passage/säkerhet eller industri ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav då våra kunder finns i Åstorp med omnejd.

För att trivas och lyckas på Bravida Prenad behöver du vara driven, ha framåtanda och ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Bravida Prenad eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi är drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar. På Prenad jobbar vi i team. Det innebär att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 1 augusti

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 1 aug (37 dagar kvar)