Redovisningsekonom till långsiktigt uppdrag

Redovisningsekonom till långsiktigt uppdrag

Här får du möjlighet att vara med och bygga din drömtjänst! I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för redovisningen för tre olika bolag. Denna tjänst passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta med redovisning och som är intresserad av att utvecklas och ta dig an andra uppgifter inom nya områden som t.ex. löneadministration, personal eller kundservice. Endast 30 minuter från Hässleholm hittar du BI-QEM, som ingår i en internationell koncern och som i Sverige omsätter 400 miljoner med 100 anställda.

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till BI-QEM i Perstorp, en idyllisk plats med naturskön omgivning. Denna tjänst passar utmärkt för dig boende i närheten, på landet alternativt i Hässleholm, Helsingborg eller Landskrona och som vill komma till en trygg arbetsplats med härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Ekonomiteamet består av tre medarbetare och företagskulturen är positiv, trygg och hjälpsam. Här är man mån om att alla i teamet kan stötta varandra i deras uppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BI-QEM. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 2019-06. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt bli erbjuden en anställning direkt hos BI-QEM, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för löpande bokföring, avstämning av balanskonto, periodisering av kostnader och intäkter. Du hanterar även bokslutskonteringar, kontroll av resultaträkning, avstämning av moms, arbetsgivaravgifter, skattedeklaration mm. Du sköter all redovisning för tre olika bolag inom BI-QEM koncernen. Ekonomiteamet består av tre medarbetare och du ansvarar bland annat för årsbokslut samt koncernredovisning för samtliga bolag.

Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med redovisning men som är nyfiken på att lära dig nya saker, i denna roll söker vi efter dig med rätt inställning och driv till att tänka nytt och förändra. Här har du goda möjlighet att växa både kunskapsmässigt inom redovisning samt lära dig nya områden som exempelvis löner, personal eller kundservice.

Vi söker dig som
  • Har några års erfarenhet av att arbeta med redovisning
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på båda språken
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av att arbeta i Navision

Som person är du en hjälpsam och positiv kollega, du trivs med att arbeta i ett team och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen.

Övrig information
  • Start: augusti, hänsyn tas till uppsägningstid
  • Omfattning: 100%, inledningsvis 6 månader med mycket goda chansen till förlängning och på sikt rekrytering
  • Placering: Perstorp
  • Kontaktuppgifter: sofia.krook@academicwork.se
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Perstorp
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BI-QEM är ett multinationellt, ursprungligen Italienskt kemiföretag med sju produktionsfaciliteter i Europa och Nordamerika. Företaget bildades under tidigt 50-tal i Milano och har oavbrutet fortsatt växa inom olika kemiverksamheter sedan dess. Expansionen på marknader som thermosets, construction chemical och phenolic resin baserar sin framgång på hög produktkvalitet och starka relationer till kommersiella partners