Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ledigt jobb som däckskiftare!

Ansök nu
Är du en person som vill slå ihop träning med arbete? Har du ett intresse för fordonsindustrin? Se då hit!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en däckskiftare inför kommande uppdrag hos vår kund i Partille. Som däckskiftare kommer du i huvudsak arbeta med tvätt, byte och montering av däck på personbilar. Arbetet är fysiskt och perfekt för dig som inte tycker om att rulla tummarna.

Uppdraget är på heltid och förväntas pågå i 5-6 veckor. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag och uppdraget startar i mitten/slutet på oktober.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund kundföretaget under en tidsbegränsad period.

Detta söker vi:

Du som har hittat till denna annons har möjligheten att ta del av en arbetsplats med tight sammanhållning och hög arbetsmoral. Teamet är litet och du kommer bidrar till ett bra samarbete. Du är en person som gillar att jobba hårt och som inte ger sig. Då arbetet går ut på att byta däck så har du god fysik och tycker om att ta i.

Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete men det är inte ett krav. Vi går mycket på hur du är som person.

Krav för tjänsten är att du:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Innehar B-körkort
- Klarar av tunga lyft och fysiskt arbete

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi kommer stänga ner annonsen så fort vi hittat rätt person.

Sökord: Däckskiftare, Fordon, Verkstad, Heltid, Industri

Sökord: Däckskiftare, Fordon, Verkstad, Heltid, Industri
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare