Hoppa till innehåll

Innesäljare till Luna i Alingsås

Luna Sverige AB söker en social, strukturerad, serviceorienterad och samarbetsvillig Innesäljare till Lunas huvudkontor i Alingsås! Luna Group är en heltäckande leverantör av högkvalitativa verktyg, maskiner och förnödenheter för professionellt bruk till industri, byggsektor, auto och offentlig förvaltning.

Om tjänsten

Som Innesäljare är du en del av ett kunnigt, kundorienterat och socialt team som värnar om Lunas kunder och ser till att ha roligt på jobbet - varje dag!

Som Innesäljare arbetar du som expertstöd via telefon och mejl till Lunas internationella (Polen och Baltikum) och nationella kunder. I rollen ingår det att besvara på förfrågningar och att ta fram lösningar till Lunas kunder / Återförsäljare (ÅF) och till Lunas säljorganisation som behöver expertkompetens. Tjänsten innefattar även daglig kontakt med kategoriorganisationer, leverantörer och specialister för att kunna koppla in deras expertis när det finns behov.

Lunas HK är i Alingsås, där du och hela Innesäljteamet utgår ifrån. Du rapporterar till Pontus Byberg, Lagkapten för Lunas sociala, kompetenta och kundorienterade Innesäljare.

Ansvars- och arbetsuppgifter i korthet:
 • Svara på frågor om produkter och lösningar till bolagets kunder, via telefon och mejl.
 • Offerera kunder lösningar och produkter, enskilt eller i samarbete med Lunas Säljare; Key Account Managers och Distriktsäljare..
 • Kommunicera med leverantörer och specialister med rätt kompetens vid behov.
 • Underhålla sälj- och kunduppgifter i CRM-system.
 • Proaktivt hjälpa och utveckla befintliga kunder; ÅF inom bygg och industri.
 • Informera kunder om produktnyheter och merförsäljning; sälja ytterligare produkter utifrån identifierade behov.
 • Kontinuerlig kompetensutveckling från leverantörer och kollegor.
OM DIG - EGENSKAPER & KOMPETENS
För att vi ska trivas med varandra och tillsammans skapa Sveriges starkaste leverantör av verktyg för professionellt bruk inom bygg och industri, ser vi att du har en naturlig serviceförmåga och gillar att bygga relation och förtroende via telefon och genom din kompetens, servicevilja och positiva attityd. Som person är du strukturerad, lugn, lyhörd, lösningsorienterad, hjälpsam och "går gärna den extra milen" för att bygga relation, skapa förtroende och för att få en nöjd kund som vill bibehålla och utveckla ett långsiktigt samarbete.

Vidare ser vi att du har:
 • Tidigare erfarenhet från liknande roller; Innesäljare mot ÅF / B2B kunder.
 • Tekniskt intresse och god förståelse för hur verktyg och industriförnödenheter fungerar.
 • Mycket god IT vana, då du arbetar med flera olika system samtidigt.
 • Sålt tekniska produkter gentemot ÅF / bygg & industri, meriterande, men inget krav.
 • God kommunikationsförmåga och flytande i tal och skrift, både på svenska och engelska, samt meriterande om du även talar något av de baltiska språken; polska, estniska, lettiska och/eller litauiska.
 • Möjlighet att arbeta från Lunas HK i Alingsås.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa på mejl alt sms: kajsa.sanden@salesonly.se / +46 735 216 531. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 43-44. Varmt välkommen!

Om luna
Luna Group är en heltäckande leverantör av högkvalitativa verktyg, maskiner och förnödenheter för professionellt bruk till industri, byggsektor, auto och offentlig förvaltning.

Vår affärsidé är att förse våra kunder med verktyg och förnödenheter på ett sätt som bidrar till att de får bättre flyt i sin verksamhet och ökar sin lönsamhet. Vi gör det genom att hjälpa våra kunder med att kapa kostnader för logistik och administration, vi utbildar och ger support i allt från sälj och produkt till digitalisering och vi gör professionella urval och förhandlar priser på över 100 000 produkter bland fler än 500 varumärken.

Luna Group har närvaro i 20 länder och en årlig omsättning på cirka 1500 MSEK. 2017 firade Luna 100 år som aktör i branschen. Läs mer om oss på www.luna.se och Luna Tools
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Mjölby
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga