Hoppa till innehåll
Ansök nu
Partille Skog & Trädgård - Platschef

Vill du jobba med att utveckla vår förstklassiga service och arbeta med och sälja bransch- och teknikledande varumärken? Som Platschef för vår välmående anläggning på Partille Skog & Trädgård, den största enheten inom QC Trädgårdsexperten, jobbar du mitt i händelsernas centrum med kundens bästa och ditt teams välmående för dina ögon. Här trivs du som har ett gediget intresse för handel och en ständig vilja till att utveckla dig, ditt team och din verksamhet.

Om tjänsten
Rollen som Platschef på Partille Skog & Trädgård innebär ett helhetsansvar över anläggningens ekonomi, personal, B2B-försäljning och att upprätthålla och utveckla koncept och rutiner. Teamet består av nio medarbetare fördelade på butiksförsäljning, verkstad och robotverkstad. Jobbet innebär bland annat personal- och budgetansvar, upprättande av offerter och upphandlingar samt operativt jobb i vår butik. Du kommer också att besöka potentiella och befintliga företagskunder.

Om dig
Vi tror att du som söker har arbetat i ledande befattning inom handeln och har vana av att jobba med kundnära service, personal- och budgetansvar. En teknisk förståelse, intresse och nyfikenhet kring de produkter vi säljer är en fördel men inget krav. Framförallt tror vi att du är en ödmjuk ledare som skapar engagemang och samhörighet var du än är och att du kommer in med stort driv och initiativförmåga.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Partille Skog & Trädgård är ett litet jordnära bolag där vi alltid hjälper varandra och jobbar i team för kundens bästa i fokus. Vi ingår i kedjan QC Trädgårdsexperten vilket gör oss till en av Göteborgs främsta servande fackhandlare inom skogs- och trädgårdsmaskiner. Vår personal har stor kunskap av de produkter vi säljer och reparerar vilket innebär att du blir en del i ett erfaret gäng med härlig stämning.

Placering: Järnringen 1, Partille

Start: Så snart som möjligt

Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta vår rekryteringspartner Anton Fredriksson på Infinity HR; 070-3115159. Ansök med CV och ett personligt brev i ansökningsformuläret nedan.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sveriges största fackhandel inom skog och trädgård.

QC står för Quality Center och har blivit vårt signum för allt vi gör. Vi sätter kunden i centrum erbjuder toppkvalitet på utrustning, service och rådgivning.

Idag handlar många på stormarknader och nätet, men var lämnar det dig som konsument när du har frågor eller behöver hjälp? Nu kan vi ge dig en kedjas stordriftsfördelar men har kvar den lilla butikens personliga kompetens och omsorg. Tillsammans har vi flera hundra års erfarenhet av att leverera redskap och råd till både proffs och entusiaster.

Våra butiker sträcker sig från norr till söder så att du som kund alltid kan få hjälp och råd av någon av våra specialister. Självklart har alla våra butiker en egen serviceverkstad med skickliga tekniker. Det är inte sällan personen som säljer dig en produkt som även kommer sköta dess service och underhåll, därför kan vi våra produkter inifrån och ut.

Tillsammans tar vi fram rätt förutsättningar för just ditt trädgårdsarbete.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare