Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Elektronikmontör till Marenius Elektronikutveckling sökes!

Ansök nu
Är du en noggrann och driven person med ett tekniskt intresse? Vill du utveckla dina kunskaper inom elektroniska komponenter? Just nu söker vi dig som vill anta nya spännande utmaningar i rollen som Elektronikmontör hos Marenius Elektronikutveckling. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu efter en elektronikmontör till Marenius Elektronikutveckling i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är därför att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Marenius Elektronikutveckling fokuserar på utveckling av analog och digital elektronik, mjukvara och tjänster som behövs kring utvecklandet av nya elektronikprodukter. Marenius Elektronikutveckling utför det mesta av sin produktion inhouse där de producerar kretskort i sina EDDEMTEC ytmonteringsmaskiner och i sin lödugn samt genomför montage och lödning av mekaniska- och elektronikkomponenter. De utför även testning av alla produkter för att säkerställa kvalité och funktion innan leverans. Hos Marenius Elektronikutveckling arbetar idag 11 medarbetare, där du i rollen som elektronikmontör kommer ingå i produktionsteamet och arbeta tillsammans med engagerade kollegor. Som ny i rollen kommer du att få en gedigen introduktion, där du skuggar erfarna kollegor till dess att du är självgående. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter på sikt, där du kan avancera dina kompetenser och utvecklas internt.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Josefine Kinnmark
Köpmansgatan 32, 411 06, Göteborg

Arbetsuppgifter
Som elektronikmontör hos Marenius Elektronikutveckling kommer du att arbeta i produktionen, där du hanterar inkommande material och genomför en första okulär besiktning. Du kommer vidare att montera komponenter och material, och därefter ladda ner enklare mjukvaror. Slutligen utför du testning av produkterna och säkerställer att det uppfyller rätt kvalité och är färdiga för leverans till kund. I vissa fall behöver du även genomföra lödning av särskilda kretskort, och därav behöver du för denna roll kunna uppvisa ditt lödnings certifikat. För att lyckas i rollen som elektronikmontör är dina personliga egenskaper viktiga. Du behöver därför vara engagerad och ödmjuk med en god förmåga att kunna samarbeta i grupp med andra men även arbeta självständigt. Då arbetsuppgifterna är varierande behöver du även vara flexibel och enkelt kunna anpassa dig och byta fokus till nya arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
  • Har genomfört en lödutbildning och kan uppvisa ett certifikat
  • Obehindrade kunskaper i det svenska språket
  • Tidigare har arbetat med elektronikmontering
Om du har en elektronikutbildning är det meriterande, men inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du en riktig lagspelare med en positiv attityd som gärna hjälper och stöttar dina kollegor. Du är en noggrann person med en känsla för detaljer och kvalité. Du är flexibel och kan snabbt byta fokus och anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vidare har du ett genuint intresse för att både lära dig nya och utveckla dina befintliga kunskaper inom teknik och elektroniska komponenter.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#elektronikmontör #marenius #elektronikutveckling #teknik #mjukvara #kretskort #lödning #produktion
Mer info
Kontaktperson
Josefine Kinnmark
Email
Område
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare