Assisterande Säljledare Partille

Assisterande Säljledare Partille

Arbetsbeskrivning:

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass?

Nu öppnar vi ny butik i Partille! Vill du vara med och utvecklas hos oss? Sök redan idag!

Din roll
Som assisterande säljledare på Lidl deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet och ser till att våra butiker håller en hög standard och överträffar kundernas förväntan varje dag. Utöver detta ingår det också i din roll att coacha teamet till engagemang och goda resultat. Du arbetar tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik framgångsrik och ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!

Rollen innefattar uppgifter som:
 • Säkerställa och leverera utmärkt kundservice i butiken
 • Delta i det dagliga arbetet på ett föredömligt sätt och säkerställa en miljö där butiksteamet kan prestera till full potential och leverera resultat varje dag
 • Bidra till att butiken lever upp till våra grundpelare inom kundvänlighet, varutillgänglighet, färskhet, renlighet och lönsamhet
 • Arbeta målinriktat med butikens nyckeltal
 • Stötta vid utbildning av nya kollegor
 • Ha totalansvaret för butiksdriften inklusive nyckeltal när butikschef och säljledare inte är på plats
Din profil
 • Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
 • Du är drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång i en snabbrörlig miljö
 • Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och arbetsleda
 • Du är ansvarstagande, pålitlig och har en hög känsla för kundservice
 • Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar
 • Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skrift
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 30 timmar i veckan. Arbetsplatsen kommer vara vår nya butik i Partille som öppnar den 18/5 2023. Inarbetning kommer ske i våra närliggande butiker i Göteborgsområdet. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.

Vill du vara med på vår Lidl resa?

Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär: o Klicka på "Sök nu"
 • Fyll i formuläret
 • Bifoga CV samt personligt brev
Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Lidl

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lidl Sverige AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.