Hoppa till innehåll

Truckförare sökes till vår kund i Partille!

Har du erfarenhet av lagerarbete och av att köra truck samt söker ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Nu söker vi på Lernia Truckförare till vår kund i Partille. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer främst bestå av att köra skjutstativstruck och andra förekommande truckar. I arbetet kommer även andra lageruppgifter förekomma ex. orderplock, packning/emballering och ankomstkontroller av leveranser. I arbetet på lagret så förekommer datahantering i SAP. För att lyckas i uppdraget ser vi även att du skall uppskatta fysiskt arbetet då tyngre lyft kan förekomma.

Kvalifikationer

Krav
  • Erfarenhet inom lager/logistik
  • Truckkort - Erfarenhet av att kört skjutstativstruck i tjänst
  • Svenska - Goda kunskaper i tal och skrift.
Meriterande
  • B-Körkort
  • Erfarenhet av datasystemet SAP
  • Engelska - Goda kunskaper i tal och skrift
Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du som söker är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har någon typ av erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid.

Tjänstgöringsort: Partille

Arbetstider, dagtid

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uddevalla
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga