Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Kundexpert / Kundtjänst till Carglass

Ansök nu
Carglass är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning, byte och kalibrering av bilglas. I Sverige har Carglass runt 100 verkstäder där vi hjälper våra kunder att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller årsmodell.

Vi ska starta i gång ett nytt team i Göteborg och söker våra nya kollegor som kommer att arbeta med kundservice och support. Har du tidigare arbetat med kundservice, är serviceminded och har en god social kompetens? Då bör du läsa vidare!

Om rollen

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att spela en central roll i att upprätthålla och förbättra företagets relation med kunder. Du kommer att vara den främsta kontaktpunkten för kunder genom inkommande samtal, chatt och mejl. Din roll innefattar att hantera kundärenden, beställningar, tekniska frågor och en rad administrativa uppgifter.Du kommer också att aktivt delta i merförsäljning samt samarbeta med interna avdelningar som våra verkstäder, säljare och ekonomiavdelningen. Du kommer vara en viktig del av teamet som strävar efter att leverera enastående service och stärka företagets ställning på marknaden.

Arbetstider är belagda vardagar, från 07.00-16.00, samt 09.00-18.00 var fjärde vecka. Kontoret ligger beläget på nya fina kontor i Partille. Inför start får du en gedigen onboarding på två veckor. Vi tillämpar en provanställning på 6 månader. Efter det har man möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kundtjänst via telefon, eller som har gedigen erfarenhet av att arbeta med telefon som huvudsakligt verktyg i tidigare roller. Vi värdesätter erfarenheten av att hantera kundärenden och problemlösning genom telefonkommunikation.

Vidare ser vi att du har:
  • Förmågan att hantera flera samtal och ärenden samtidigt med hög noggrannhet.
  • En kundorienterad attityd med förmåga att förstå och sätta sig in i kundens perspektiv.
  • Förmågan att arbeta i team och samarbeta över avdelningsgränser.
Ansökan

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en intressant utmaning, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Carglass med Kraftsam Rekrytering och Bemanning.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på - soran.barzanji@kraftsam.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare