Ekonomiansvarig - med erfarenhet att leda den ekonomiska delen av en verksamhet.

Ekonomiansvarig - med erfarenhet att leda den ekonomiska delen av en verksamhet.

Du har erfarenhet av och vilja leda den ekonomiska delen av en verksamhet.

Du har en stark profil inom både redovisning och ekonomistyrning, och har sannolikt haft tidigare tjänster som redovisningsansvarig/ekonomichef och/eller redovisningskonsult, med minst ett par års erfarenhet av att upprätta årsbokslut och årsredovisning.

Du har mycket goda kunskaper inom redovisning, inkl. bokslut, årsredovisning och deklaration för aktiebolag som redovisar enl. K2.
Du har mycket goda kunskaper av intern finansiell rapportering, såsom analys av intäkts- och kostnadsflöden, kassaflödesanalys, likviditetsplanering, analys och uppföljning av nyckeltal, samt budget- och prognosarbete.

Du har goda kunskaper inom lönehantering (inkl. löne- och semesterberäkning) och grundläggande kunskaper i arbetsrätt.
Du har gillar att jobba med detaljer och siffror.
Ett sinne för att utveckla processer.
Har god teknisk erfarenhet av datasystem, och goda kunskaper i excel samt ett intresse av att lära dig nya system, såsom E-handeln kan innebära.

Du har god kommunikativ förmåga:
du har troligtvis arbetat i en koordinerande roll tidigare gillar att få ta egna initiativ och hitta lösningar och mår bra av att arbeta fritt och få sätta dina egna ramar och processer. Du är säkert stresstålig, flexibel och prestigelös och deltar gärna i det operativa arbetet.

Är en driven lagspelare som vill vara med och utveckla hela skokedjan. Vill vara en drivande kraft i att forma din tjänst, då denna tillsättning är ny i verksamheten. (Funktionen har tidigare varit outsourcad hos auktoriserad redovisningsbyrå, så du kommer ha tillgång till historik i form av deras dokumentation om bolagets verksamhet och tidigare redovisningsrutiner att utgå ifrån).

Tycker du om det du läser och vill jobba, umgås, trivas och utvecklas med ett härligt gäng människor runt dig, är du varmt välkommen att höra av dig till oss direkt! Skriv till oss eller kom förbi våra butiker eller till kontoret i Mölnlycke, dörren är öppen för ett trevligt samtal och vänligt bemötande!
Mer info
Kontaktperson Magnus Björkholm
Email Mejla Magnus Björkholm
Område Partille
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi växer och utökar organisationen och söker då personal till vårt huvudkontor i Mölnlycke.

Idag är vi en mindre skobutikskedja, Joe Nimble, som kontinuerligt växer, dvs flödet av skor ökar ständigt. I denna ökning krävs det allt mera kunskap om ekonomistyrning och verksamhetsuppföljning. Det handlar om att göra och ta hand om hela det ekonomiska processerna och flödet i bolaget. Arbetet innebär ett tight samarbete med VD och butikschefer.

Denna tjänst är ny för verksamheten och
utgör heltid med omgående start under våren 2023.

JOE NIMBLE – FUNCTIONAL FOOTWEAR