Vi söker nu en erfaren svetsare med verkstadsvana till vår verksamhet i Sävedalen, Göteborg

Vi söker nu en erfaren svetsare med verkstadsvana till vår verksamhet i Sävedalen, Göteborg

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär främst svetsning/tillverkning rörsystem i rostfritt material till större gastankar för lagring av flytande gaser. Du kommer svetsa enligt metod 141 i material rostfritt (8.1), även lödning (mässing) med metod 912 ingår i dagliga arbetsuppgifter. Viss aluminiumsvetsning förekommer också. För att kvalificera för tjänsten krävs svetslicens för metod 141 meriterande är också 912 samt svetsmetod 135 (svart).

Inom arbetet ingår även förberedning inför svetsning, bland annat mätning, kapning, fasning, demontering/montering av armaturer och rörsystem. Även dokumentation av eget arbete,samt märkning av rör och svetsar. I ditt dagliga arbete ingår även montering av armaturer och rörsystem. Vi ser därmed gärna att du har förståelse för olika processer inom industriella rörsystem, samt grundläggande kunskaper inom montage. Travers och truckkort är meriterande men inget krav för tjänsten.

Du skall ha god verkstadsvana, kunna läsa av ritningar/skisser och självständigt svetsa komplexa rörsystem. Då vi är en liten arbetsgrupp är din förmåga att samarbeta med andra viktig och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Att arbeta hos oss ställer stora krav på dig som medarbetare – för att lyckas krävs framförallt hög arbetsmoral, och engagemang gentemot uppgiften och dina kollegor.

Våra objekt är gascisterner och därmed ställer det höga krav på kvalité och egenkontroll i arbetet. Eftersom produkterna vi arbetar med är tungt förknippade med säkerhet är det av stor vikt att du är en noggrann person som inte nöjer sig med lagom.

Du som söker denna tjänst bör känna igen dig i egenskaper såsom; en driftig självgående och driven person. Du är samarbetsvillig och har sedan tidigare erfarenhet av industrisvetsning samt känner dig hemma i en verkstadsmiljö. Du kan tala, läsa och förstå svenska flytande. Engelska är meriterande.

Krav
  • Minst 3 års erfarenhet av TIG svetsning inom rostfritt material.
  • Svetslicens för metod 141
  • Svenska i tal och skrift
  • Goda referenser från tidigare arbetsgivare

Meriterande
  • Lödlicens för metod 912
  • Svetslicens för metod 135
  • Erfarenhet från liknande industrisektor
  • Traverskort
  • Truckkort

Om Bluer
Vi är ett familjeägt bolag verksamma inom verkstadsindustrin. Vår kärnverksamhet ligger i underhåll och ombyggnation av gastankar, containers samt trailers. Vi utför även helium läcksökning, vacuum reparationer, ytbehandlingar, spolningar, perlitefyllningar samt förvaring och hantering av gastankar. Våra kunder är ledande bolag inom gasindustrin.

Samtliga av våra anställda omfattas av friskvårdsbidrag samt försäkringar.

För mer information: www.bluer.se

Detaljer:
Ansökan: Sker endast via e-mail: jobba@bluer.se. Märk e-mail med "Ansökan svetsare" samt ditt namn i rubriken på e-mailet.

Sista ansökningsdag: 2023.02.27

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 07.00-16.00

Anställningsform: Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare

Ort: Västra Götalands län, Göteborg, Sävedalen/Partille

Kategori: Svetsare, rörläggare, montör
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bluer.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeägt bolag verksamma inom verkstadsindustrin.
Vår kärnverksamhet ligger i underhåll och ombyggnation av gastankar, containers samt trailers. Vi utför även helium-läcksökning, vacuumreparationer, ytbehandlingar, spolningar, perlitefyllningar samt förvaring och hantering av gastankar.

Våra kunder är ledande bolag inom gasindustrin. Bluer grundades 1985 i Göteborg och har sedan dess levererat högkvalitativ service till sina kunder.